bysophia

Fredag :)

Hej. Jag har inte haft en så rolig dag direkt, jag har varit i skolan och sen så har jag handlat och lite. Det ända "roliga" jag har gjort idag är att baka min cheescake jag ska ha imorgon, då jag ska fira min födelsedag med halva familjen. Så får hoppas att det blir lika gott som jag hoppas, annars så är det så och man får käka kakor eller något istället haha.

Jag har också under kvällen kollat på Telia vilken mobil jag vill ha då jag måste byta operatör för att jag inte har någon teckning med Telenor som jag har nu hemma hos Carl. Så jag känner att det kan vara ganska skönt att kunna ringa och sms utan att vara beroende av någon annans telefon eller att man behöver gå ut för att kunna ringa. Vad jag har valt får ni inte se förens den 10/12 då jag fyller 18 och kan teckna ett abonnemang på mig själv. Jag hoppas att jag kommer bli nöjd med den iallafall.

Vad mer kan jag skriva? Imorgon ska jag ju fira med familjen men jag fyller inte förens om 1 vecka, men jag kände att det blir lite jobbigt att fira min födelsedag med familj och vänner på samma dag, så fick dela upp det. Och eftersom att jag ska ut på min 18 årsdag så blev det att jag valde att firar min födelsedag med mina vänner och Carl.

Nu har jag inte mer roligt att skriva om, utan vi får höras imorgon igen. Lollo och Timmy kommer en sväng imon också så det blir lite mysigt. 

Nu kör vi, massa roliga saker

( Vi kör på en bild innan jag klippte bort mitt hår)

Hej. Nu var det extremt länge sedan jag skrev något. Men jag har verkligen inte haft något att skriva om, men nu de senaste veckorna som kommer så händer det väldigt mycket i mitt liv och då tänkte jag att det kan vara lite roligt att skriva om allt det! Bland annat så fyller jag år, jag ska tatuera mig och så ska jag flytta. Det är lite roliga saker som man faktiskt kan skriva om.

Att följa med under min flytt tänkte jag göra som en"serie" här så det är enkelt att följa och läsa om man känner för det.
Och jag har även lite olika "tags & listor" jag är sugen på att göra, så då kan man passa på att börja med en sådan för att få upp intresset och inspirationen lite så man håller i att skriva och vara uppdaterad minst 2 gånger om dagen.

Just nu har jag inget att skriva förutom detta så det kommer att komma ett inlägg ikväll. Har inte riktigt bestämt mig om vad det ska vara än men vi kör ändå. Det kanske slutar jätte bra eller så blir det skit dåligt. Inget man kan säga innan. 

skor är en materiell lycka

Hejsan. Idag så har jag haft en materiell lycka hehe. Skor är ju en stor del av min garderob tillsammans med mina jackor haha. Men man kan ju inte direkt få nog så idag blev det att par nya vinterskor. Dem är så sjukt sköna och dem är väldigt fina också för den delen. Så jag är ganska glad ja, men detta betyder att jag måste rensa bort några av mina andra kärlekar tyvärr,  men man måste göra plats åt det nya i livet.

Men mer än så har jag inte att meddela er om, för det finns inte direkt så mycket att berätta, men ville bara visa mina fina skor! 

Min lediga gårdag

Hejsan på er. Igår så var jag ledig och den dagen spenderade jag med Emmie, det var riktigt mysigt om jag får säga det själv. Vi hade saker hela tiden typ kändes det som, vi började med att ta en kopp kaffe och strax efter det så fixade hon mina naglar. Dem blev så fina, är verkligen jätte nöjd. Men det va inte bara det som hon fixade på mig igår, hon fixade även mitt hår med lite hårfärg haha. 
Jag har varit "ljus" hårig nu sedan början av sommaren kanske och nu är jag tillbaka med mitt mörka hår, det känns lite ovant men jag är nöjd med resultatet faktiskt. Man kan nästan säga att jag fick en hel make over då jag faktiskt fick med mig en stor påse full med kläder också som hon inte ville ha. 

Idag kan vi ju skriva lite om också så man får lite update om hur dagen sätt ut. Det började iallafall med en klen 9.30-11 ungefär sen slutade vi för dagen. Men hem åkte man inte utan man drog sig ner till stan för att fira en tjej i klassen som fyller 18 idag, så vi tog en liten fika och mös lite. Sen drog folket hem och då gick jag, Emmie, Lollo och Stephanie en sväng på stan tills Emmie och Lollo skulle dra. Men jag och Stephanie stannade kvar i stan för att vi väntade på våran skjuts hem.

Jag har haft 2 riktigt mysiga dagar och imorgon så ska jag åka till min fina pojke och spendera helgen där. Nu ska jag ta tag i matlagningen och efter det blir det städa, tvätta och packa lite grejer jag ska ha med mig till Carl.

 

Teorilektion

Jag sitter nu och väntar på att teorilektionen ska börja den kanske inte ens blir av då man måste va minst 3 personer och nu är vi 2... Är så sjukt trött fortfarande men man får hoppas på att det går så bra som möjligt och att man ej somnar haha. Vet ej när den slutar så ska bli kul och se om man orkar hålla sig vaken. Men det ska nog gå. Sen efter blir det bussen och jag längtar efter mat så mycket! Hoppas det är något gott när man kommer hem. Men nu ska jag göra mig redo ifall det blir av eller inte får vi ju sea

tisdag

 

TRÖTT. Det är det jag är idag, ville knappt gå upp ur sängen idag på morgonen och under första lektionen så kollade vi på en film jag sätt tusen gånger så jag kände att jag kunde ta en liten tupplur haha. Jag somnade alltså på lektionen.

Igår var det den 10 oktober och det betyder att det är 2 månader kvar tills jag fyller 18! Jag är faktiskt riktigt taggad för min 18 årsdag då jag har så mycket saker som väntar efter det har hänt. Och jag ska även spendera min 18 årsdag med mina närmaste vänner!

Efter skolan så ska jag käka och ev med Carl för jag tyckte det kunde vara lite mys och efter det så ska jag till trafikskolan för att ha teorilektion för att jag har STRORA problem med just teorin! Så tänkte att det kan vara till en stor hjälp och eftersom att man har betalat för det redan vid inskrivningen så kan man ju ta dem.

Nu har jag faktiskt lektion så vi kan la ta och höras sen om jag kommer på något att skriva!