bysophia

10 saker jag längtar efter

Kan ni gissa vart jag sitter? Jo i min säng som vanligt haha. Jag har en så sjuk hosta som gör så ont i halsen och i ryggen... Men det är inte det jag ska skriva om idag, för idag tänkte jag berätta 10 saker jag längtar efter inom en snar framtid.

  1.  Min körlektion jag ska ha imorgon.
  2. Den 29 oktober så ska jag åka på Elmia Horse Show med mamma, Ninni och Sara.
  3. Höstlovet som kommer om någon vecka.
  4. 12 november åker jag till huvudstaden med Carl och några från hans familj. Ska bli så mysigt och så kul då jag aldrig varit i Stockholm innan.
  5. Min 18 årsdag!!! 
  6. Tatuering som kommer sitta på min kropp runt den 17 december!
  7. Att flytta hem till Carl!
  8. Jul, för man får massa paket. Och jag ÄLSKAR paket haha.
  9. 2 år med mannen i mitt liv!
  10. Nyår som ska firas med alla mina fina vänner förhoppningsvis!

Träningspass väntas

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Tjenixen på er. Sorry sorry för att jag ej skrivit något i helgen men jag var ju hos Carl och då vill jag lägga min tid på honom och våra vänner som ni redan vet. Sen så i lördags så va vi och firade Lollos 18års dag som var en väldigt lyckad kväll. Kanske kan lägga upp några bilder lite senare ikväll.'

Igår så fick jag ett sms från min halvsyster som frågade om jag ville på ett boxningspass idag vid kl 20.00 och jag tackade ja till det. Min hals är dock väldigt torr men det får gå ändå, det värsta som kan hända är att jag får en hostattack under passet men det är något jag får ta. Har kört boxning en gång innan och jag kan säga att jag tycker det är skit kul.

Vet inte redigt vad jag ska göra fram tills dess men det lär ju bli att kolla på YouTube eller något liknade som vanligt haha. Men jag återkommer efter jag tränat. Så ha det bra så länge så hörs vi! 

 

Spenderar min lediga tid på...

Hejsan på er, jag har varit vaken sedan kl 11 kanske och jag har sedan dess käkat frukost, lagt in en tvätt i tvättmaskinen och nu sitter jag och gör uppgifter. Jag sitter alltså i min säng min lediga daga från skolan och lägger tiden på skolan. Jag gör det inte för att det är kul direkt utan mer för att jag måste och att jag ej vill hamna efter i saker och ting. För att jag har lovat dem jag älskar mest att jag sak sköta skolan nu då det bara är 1 år kvar och det ska jag hålla!

Men samtidigt som man är ledig och bara sitter framför datorn så kan man ju passa på att ha lite ansiktsmask på och göra sin hy lite finare inför helgens planer haha. Och i hop om att ens hy kan hålla sig lite finare ett längre tag kan man ju bara drömma om! 
Jag har en fråga till er alla där ute! Vilka ansiktsrengörningar skulle ni rekommendera? Jag har finnar, jag är torr och på samma gång är jag väldigt oljig av mig. Är det någon som har samma problem så får ni gärna tipsa mig om produkter som hjälper.

Detta va allt jag hade för denna gången, vi hörs lite senare igen.

Min nya klänning och morgondagen

Jag sitter i sängen och kollar på Greys anatomi just nu då jag ej har något bättre för mig. Men som jag nämnde innan så var jag och köpte en klänning som jag ska ha på lördag, tänkte visa hur den ser ut för jag tycker verkligen om den. Jag tvekade dock i någon minut om jag verkligen passade in den men sen så bestämde jag mig för att jag ser faktiskt bra ut i den haha. Lite självförtroende måste man ha ibland. 

Imorgon så är jag ju som sagt ledig och då så ska jag sitta och göra lite uppgifter jag ej har gjort och sen så ska jag tvätta lite och packa för på fredag så ska jag åka till Carl! Ska bli så underbart att åka hem dit igen. Visst jag var där nyss men saknar stället och hans underbara familj så mycket varje gång jag lämnar det. 

Nu ska vi inte låta så deppiga.
Pappa är i affären och handlar lite så jag bad honom köpa med sig popcorn hem, så popcorn är vad jag ska göra när han kommer hem! Det är mitt liv tillsammans med alla människor jag älskar haha. 

Jag ska nu kolla på Greys Anatomi och lite på youtube resten av kvällen. Vi hörs igen imorgon så jag säger godnatt till er alla nu! 

 

28 september

 

Sitter nu på min sista lektion som håller på till 16.40.... Det rätta ordet för detta är segt.
Idag så hade vi en rast på 1 timme så då passade jag, Emmie och Bella på att åka till hansa för att balla skulle ha lösögonfransar och jag passade på att hitta en klänning som jag kan ha på Lördag när vi ska fira Lollo då hon fyllde 18 i Måndags. Ska bli så roligt, speciellt när hon öppnar sina paket haha. 
Så på vägen hem ska jag svänga förbi Ica för att hämta ut hennes paket som kom idag. Och efter det så ska jag hem och bara ta det lugnt tror jag.

Jag är ledig imorgon så det är riktigt skönt, och då ska jag passa på att göra lite uppgifter som jag inte är klar med än så att man inte hamnar efter. Men vi hörs senare under dagen.

Försöka plugga

       

Hejsan på er. Jag har inte skrivit något under helgen men det har varit för att jag har haft fullt upp hela tiden och för att jag har velat spendera all min tid med Carl och mina vänner. 
Jag sov iallfall hos Carl tills idag och åkte med hans pappa till Lollo för att vi skulle ha en aktivitet för en skola. Plus att Lollo fyller år idag! Grattis hjärtat om du läser detta! Och nu är jag iallafall hemma och det är så ensamt... Men jag har lite plugg att göra då jag har prov på Onsdag som jag måste plugga till, men det är så tråkigt och jag vet ej hur jag sak börja för att få motivationen till det. Känner att det bara ät till att sätta sig med boken i näven och datorn framför sig med musik på och bara läsa och läsa, men jag lär mig inget på det sättet. Sen så är det så att jag har problemet med att jag ej har kommit på hur jag lär mig saker och ting bäst... 

Det är iallafall det jag ska spendera ca 2 timmar på idag och sen kan jag göra lite vad jag vill. Så vi hörs senare för nu ska jag försöka komma igång med detta som kallas plugga...