bysophia

Kategori: Newin/wanties

Jag måste ha

Jag är inne på Cubus hemsida och kollar runt lite och hittade en jacka som jag har även har kollat på i butik. Och jag kan inget annat än att säga att jag är helt förälskad i den. Den är så sjukt jävla snygg! Så det är mitt nästa inköp tror jag för det är ett måste i min garderob.
Men pengarna ska finnas till det också, sen kan man ju hoppas på att man kan få lite bidrag från min älskade far då vi brukar göra så att jag betalar halva så betalar han halva. Men vi får se, den är iallafall ett måste sen hur jag löser det är en annan femma! '

Den finns i marinblått och "camel" brun eller vad man ska kalla färgen. Och materialet är mocka imitation ja men kolla på den själva så j*vla snygg! Sen om jag ska välja en färg så blir det nog den bruna då jag redan har runt 4 jackor i marinblått och jag kan inte äga en till haha.

Bobbi Brown

Jag sitter och dreglar och bara önskar att jag ska vinna på lotto idag. För det är nämligen så att minst 1 gång om dagen är jag inne på kicks hemsida och plågar mig själv lite. Jag bryr mig inte direkt om vilket märke jag har på mitt smink egentligen. Men jag är förälskad i Bobbi Brown. Och när man sitter där och kolla på allt man vill och klickar i det i korgen bara för att se vad det går på, så blir man verkligen ledsen. 
Jag har 1 produkt därifrån och det är hennes face mist.  Den är utan tvekan det bästa jag använt på mitt ansikte. 
Och sen utseendet på alla prudukter är så stilrena och enkla att dem blir så sjukt snygga! 

Så en vacker dag så kanske jag kan sitta i mitt rum och kolla på mitt sminkbord och alla Bobbi Brown produkter. Men det är bara en dröm just nu. 
Men allt jag vill ha kostar.... Är ni redo för summan? Det är jag aldrig, även att jag sätt den 100 gånger.

Det är sammanlagt 21 prudukter jag vill ha av det som finns på kicks hemsida sen finns det ju mer som ej finns där. Men det är några sminkborstar sen är resten sminkprudukter. Men ja summan nu då för dessa 21 prudukter slutar på 6585 kronor.... 

Det är sjukt som sagt att detta är bara min dröm. Och det får nog förbli min dröm ett ganska bra tag till iallafall! 

 

 

 

Mina paket👌

Godmorgon på er. Jag sitter på bussen med Bella på väg in till skolan. Jag nämner igår att jag har köpt ett par träningsbyxor och lite! Så här kommer lite bilder på det.
Jag har inget att skriva nu faktiskt så vi hörs senare!
PUSS S!

City Trench + Min helg + Mysig helg

Godmorgon. Jag har så länge velat ha en kappa, men har aldrig hittat en som jag tror jag skulle trivas i förens igår kväll. Det är en väldigt fin och perfekt färg till våren, det är perfekt längd, och det finns fickor på den. Den var inte heller allt för dyr. Kan det bli mer perfekt? Skulle inte tro det. 
Så jag tvekade inte en sekund på att beställa den, så nu är den på väg hem till min lilla brevlåda. 

Jag vet dock inte om den kommer att passa då det tyvärr inte fanns någon storleksguide. Men man kan ju hoppas att den sitter perfekt. Jag är verkligen så kär i den, så nu saknas det bara en bomberjacka sen så är min "jacksamling" nästan fullbordad med mina önskemål.

Jag sitter hur eller hur i skolan, förvånade? Det är inte jag iallafall, det börjar bli en riktig varna att vara i skolan runt kl 7 varje dag... Men jag börjar vid 8.10 med massage och sedan håller dagen på till 15.10 tror jag och det är bara chill lektioner. Ett grupparbete på första lektionen och sedan så är det en praktiskt lektion. Så det kan ej bli mer perfekt en måndag. 

Jag var i Vetlanda lördagen till söndagen och hälsade på farmor och farfar, sedan runt kl 6 tiden på eftermiddagen så kom Ninni och hämtade mig och Carl så då drog vi och handlade för att sedan fixa tacos och kolla på Melodifestivalen. Så det var en riktigt mysig helg om jag får säga det själv. 
Sen så skulle vi hem till mamma för vi skulle sova där, men innan vi åkte hem så svängde vi förbi på en 50 års fest, då en nära kompis till mamma fyllde 50 så vi var där och överraskade lite. Man fick träffa så många personer som man ej har träffat på 10 år säker om inte mer.

Men ja nu så ska jag kolla på film tror jag och vänta på att Lollo kommer och för att sedan gå till lektionen.
PUSS S! 

Bomber love

Hej på er sötisar. Min kärlek till bomber jackor? Kan vi ha en tyst minut för hur snygga dem är? Om jag fick bestämma skulle jag helst äga en i varje färg. Dem är så stilrena men dem får en outfit att se helt annorlunda ut pga att jackan är så otroligt snygg!

Så det blir förhoppningsvis mitt nästa inköp. Men jag kan tyvärr inte bestämma mig för vilken jag ska ha då det verkligen finns 1000 stycken att välja mellan. Men jag har hittat 3 olika som jag verkligen har fastnat för. Så om ni har lust så kan ni ju ta och hjälpa mig med vilken jag ska ha hehe.
PUSS S

  

1. (HÄR) 2. (HÄR) 3. (HÄR) 

Nytt i garderoben

Godkväll mina kära och hatade människor. Som jag nämnde innan så var vi ju på stan och jag köpte med mig en tröja och det är den jag ska visa er nu. Och jag kan bara säga att IM IN LOVE! Så skön och lätt känns som om man går utan tröja och vem vill inte ha den känslan istället för att ha en tröja som är "tung" och som känns så man går och tänker på det hela degen?

Men jag och pappa drog till city gross för att handla in veckans mat typ, och då fick jag med mig lite saker där ifrån och vi var även inne på Netto och jag hittade så söta saker till mitt sminkbord och lite till min byrå, visst det kommer från Netto men jag skiter i vart det kommer ifrån bara jag tycker det är fint så köper jag det liksom. Så tänker slänga upp bilder på det också, och så hörs i imorgon era små pinglor! 
PUSS S!