bysophia

Kategori: Min vardag

Teorilektion

Jag sitter nu och väntar på att teorilektionen ska börja den kanske inte ens blir av då man måste va minst 3 personer och nu är vi 2... Är så sjukt trött fortfarande men man får hoppas på att det går så bra som möjligt och att man ej somnar haha. Vet ej när den slutar så ska bli kul och se om man orkar hålla sig vaken. Men det ska nog gå. Sen efter blir det bussen och jag längtar efter mat så mycket! Hoppas det är något gott när man kommer hem. Men nu ska jag göra mig redo ifall det blir av eller inte får vi ju sea

Nu ska sladdarna bort

Jag sitter nu och väntar på bussen för att åka till sjukhuset för att ta bort dem här jäklar sladdarna... ska bli så sjukt skönt😍 Sen så blir det att bada och sola när jag kommer hem igen tills det är dax att åka och jobba. Mer än så har jag inte planerat iallafall just nu. Eller ja farmor och farfar kommer plus min kusin😍 så det blir lite mysigt.

Stan nästan klart

Tjinixen, nu är allt klart inne i stan så nu är det bara ett möte kvar som väntas sen hem. Jag fick med mig lite saker från Cubus, och igår köpte jag lite också så kan ta och göra ett inlägg med det ikväll. Vi lunchade på IKEA och sedan så drog vi då till hansa. Ikväll så kommer några kompisar till Madde hem så ska vi käka något tror jag. Men nu så ska jag somsagt på möte så vi hörs senare! Tjao 😙

Wayne's börjar bli standard

Jag, Bella och Emmie va för en stund sedan ner på stan och tog en kaffe på wayne's. Det börjar bli standard så fort man är nere på stan med Bella nu för tiden haha. Men det är mysigt så varför ska man klaga. Sen så skulle Bella hem och Emmie på möte så fick gå tillbaka till skolan för att vänta på att pappa ska sluta så att han kan hämta mig och sedan plocka upp Carl för att dra sig hemåt. Jag har saknar min pojke så mycket! Men det var det jag ville berätta typ för har inget kul direkt att berätta så mest bara för uppdatering. Sköt om er så hörs vi🤘

.Nästan en vanlig lördag.

Godmorgon säger vi väll, jag har varit vaken sedan kl 9 kanske men ändå, det finns säkert någon som nyss har vaknat när den läser detta. Det blev en ganska sen kväll igår jag var hemma runt kl 1 på natten men det var riktigt mysigt att bara chilla med mina brudar. Vi satt där i 5 timmar innan vi bestämde oss för att det fick vara nog, men det kändes inte som att det var så länge eftersom man alltid hade saker att snacka om! 

Men nog om det bilder kommer ikväll tror jag, ska försöka slänga ihop lite bilder tills dess. 
Som rubriken lyder så är et nästan en vanlig Lördag det ända som skiljer är att jag är inte med Carl och jag ska till Vetlanda över natten typ och sedan åka hem imorgon. Lite onödigt jag vet om det, men det än ända helgen vi kan åka upp till farmor och farfar innan pappa och Madde åker till Thailand. Och så är det bara skönt att vara hemma i min hem ort. Det lever massa idioter där ja, men det kommer alltid vara något speciellt med den staden asså. 
Men jag ska iallfall till farmor och farfar när jag kommer dit upp och sedan så kommer min älskade syster och hämtar mig för att sedan åka ut till henne och då grilla lite och ha mysigt. 

Jag kan även berätta för er att jag var på en arbetsintervju igår och jag ska nästa vecka skriva avtal. Är så lycklig för det verkar vara ett så otroligt kul arbete. Och nära vattnet och allt. Så NICE! Men jag kommer inte säga till alla vad det är för något för att jag känner att det är en sak som bara nära behöver veta om. Men jag ville bara berätta att jag fått ett sommarjobb nu så jag är lycklig. Det gjorde mig verkligen så glad.

Men jag ska nu ta tag och göra det sista på mitt rum, det är inte alls mycket kvar nu bara lägga ner rena kläder där dem ska vara, bädda och dammsuga sen är jag klar. 
Vi hörs sen PUSS S!

Time to get fit

Godkväll babes. Jag ligger/sitter nu i sängen och skypar lite med Bellis, det är väldigt trevligt faktiskt. Imorgon så ställer jag klockan på halv 6 typ, då jag måste fixa typ frukost jag kan ta med mig till skolan och äta när jag kommer dit. För jag och Bella ska nämligen träna imorgon. PREMIÄR passet för en ny del i min vardag. Ne men vi tog och bokade ett YOGA pass på morgonen för att komma igång lite och fylla kroppen med energi typ haha. 

Ne men allt började med att jag ville börja träna och Bella tränade på Malkars och det verkade som ett bra gym (dock så är det svindyrt) och så slipper Bella träna själv. Vad som fick mig att ta initiativet till att börja träna var att, jag har väldigt svaga/dåliga muskler och leder. Så främst så är det för att hjälpa dem att bli starkare, men självklart så är det ju gutt att man blir mer hälsosam samtidigt och man bygger även former.

Mer än så har jag inte att berätta utan jag skriver mer imorgon på morgonen. PUSS S!