bysophia

Kategori: Allmänt

Spenderar min lediga tid på...

Hejsan på er, jag har varit vaken sedan kl 11 kanske och jag har sedan dess käkat frukost, lagt in en tvätt i tvättmaskinen och nu sitter jag och gör uppgifter. Jag sitter alltså i min säng min lediga daga från skolan och lägger tiden på skolan. Jag gör det inte för att det är kul direkt utan mer för att jag måste och att jag ej vill hamna efter i saker och ting. För att jag har lovat dem jag älskar mest att jag sak sköta skolan nu då det bara är 1 år kvar och det ska jag hålla!

Men samtidigt som man är ledig och bara sitter framför datorn så kan man ju passa på att ha lite ansiktsmask på och göra sin hy lite finare inför helgens planer haha. Och i hop om att ens hy kan hålla sig lite finare ett längre tag kan man ju bara drömma om! 
Jag har en fråga till er alla där ute! Vilka ansiktsrengörningar skulle ni rekommendera? Jag har finnar, jag är torr och på samma gång är jag väldigt oljig av mig. Är det någon som har samma problem så får ni gärna tipsa mig om produkter som hjälper.

Detta va allt jag hade för denna gången, vi hörs lite senare igen.

Min nya klänning och morgondagen

Jag sitter i sängen och kollar på Greys anatomi just nu då jag ej har något bättre för mig. Men som jag nämnde innan så var jag och köpte en klänning som jag ska ha på lördag, tänkte visa hur den ser ut för jag tycker verkligen om den. Jag tvekade dock i någon minut om jag verkligen passade in den men sen så bestämde jag mig för att jag ser faktiskt bra ut i den haha. Lite självförtroende måste man ha ibland. 

Imorgon så är jag ju som sagt ledig och då så ska jag sitta och göra lite uppgifter jag ej har gjort och sen så ska jag tvätta lite och packa för på fredag så ska jag åka till Carl! Ska bli så underbart att åka hem dit igen. Visst jag var där nyss men saknar stället och hans underbara familj så mycket varje gång jag lämnar det. 

Nu ska vi inte låta så deppiga.
Pappa är i affären och handlar lite så jag bad honom köpa med sig popcorn hem, så popcorn är vad jag ska göra när han kommer hem! Det är mitt liv tillsammans med alla människor jag älskar haha. 

Jag ska nu kolla på Greys Anatomi och lite på youtube resten av kvällen. Vi hörs igen imorgon så jag säger godnatt till er alla nu! 

 

28 september

 

Sitter nu på min sista lektion som håller på till 16.40.... Det rätta ordet för detta är segt.
Idag så hade vi en rast på 1 timme så då passade jag, Emmie och Bella på att åka till hansa för att balla skulle ha lösögonfransar och jag passade på att hitta en klänning som jag kan ha på Lördag när vi ska fira Lollo då hon fyllde 18 i Måndags. Ska bli så roligt, speciellt när hon öppnar sina paket haha. 
Så på vägen hem ska jag svänga förbi Ica för att hämta ut hennes paket som kom idag. Och efter det så ska jag hem och bara ta det lugnt tror jag.

Jag är ledig imorgon så det är riktigt skönt, och då ska jag passa på att göra lite uppgifter som jag inte är klar med än så att man inte hamnar efter. Men vi hörs senare under dagen.

Försöka plugga

       

Hejsan på er. Jag har inte skrivit något under helgen men det har varit för att jag har haft fullt upp hela tiden och för att jag har velat spendera all min tid med Carl och mina vänner. 
Jag sov iallfall hos Carl tills idag och åkte med hans pappa till Lollo för att vi skulle ha en aktivitet för en skola. Plus att Lollo fyller år idag! Grattis hjärtat om du läser detta! Och nu är jag iallafall hemma och det är så ensamt... Men jag har lite plugg att göra då jag har prov på Onsdag som jag måste plugga till, men det är så tråkigt och jag vet ej hur jag sak börja för att få motivationen till det. Känner att det bara ät till att sätta sig med boken i näven och datorn framför sig med musik på och bara läsa och läsa, men jag lär mig inget på det sättet. Sen så är det så att jag har problemet med att jag ej har kommit på hur jag lär mig saker och ting bäst... 

Det är iallafall det jag ska spendera ca 2 timmar på idag och sen kan jag göra lite vad jag vill. Så vi hörs senare för nu ska jag försöka komma igång med detta som kallas plugga...

22 september

Jag är nu nyduschad och det är så skönt! Jag har nästan gjort allt på min lisa idag, det jag har kvar är att packa och göra körkortsfrågor. Och packa ska jag göra när jag skrivit klart detta och efter det göra körkortsfrågor. 

Imorgon så börjar jag skolan 9.00 och då har vi kost och hälsa (ungefär samma sak som hemkunskap) teori i ca 3 timmar, men det brukar ofta gå ganska fort och efter det har jag religon och specialpedagogik 2. Efter skolan så kommer Carl och hämtar mig och så ska vi åka hem till honom. Jag har saknat så mycket att vara där hemma, och det bästa är att jag slipper sova själv! 

Det jag kommer göra nu är då att packa, sen körkortsfrågor men jag ska även smörja in mig med min favorit lotion och lägga i olja i håret. Nu har jag tyvärr inget mer att skriva om så vi hörs mer imorgon.