bysophia

Ridpass och värk

(Bild på mig och min systerdotter från i julas)

Gokväll på er. Jag sitter nu i sängen och är ny duschad och bara tar det lugnt för jag känner att det var behövligt idag efter dagens ridpass och träningsvärken från gårdagens, så efter jag skrivit klart detta så kommer jag att spela sims en liten stunda haha. 
Men som ni läste ovan så red jag idag igen och det går ju bättre och bättre för varje gång och jag lär mig hur hästen fungerar osv, så förhoppningsvis med tiden så kommer allt att gå super bra och att vi kommer bra överens så att man faktiskt kan hålla ridningen uppe ett bra tag utan att det går i svackor. Planerna för ridningen nu de kommande veckorna kommer att bestå av pass med massa skrittande för att jag ska hitta alla punkter och att vi ska lära känna varandra så bra som möjligt, men det viktigaste är att vi ska komma i takt med varandra så båda har stått stilla ett tag så ja det är en liten fördel om man ligger på samma nivå i igångsättningen. 

Har inte så mycket mer att berätta, imorgon på praktiken så hoppas jag att den går fort då det är studiedag och det bara kommer vara några få barn på plats så kommer inte vara så mycket att göra, men jag ska till skolan på morgonen så kommer vara på min praktik ca 4 timmar eller något sådant och sedan hem och bara ta det lugnt och sedan ev åka ut på kvällen för att träffa vänner.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas