bysophia

Ridpass och värk

(Bild på mig och min systerdotter från i julas)

Gokväll på er. Jag sitter nu i sängen och är ny duschad och bara tar det lugnt för jag känner att det var behövligt idag efter dagens ridpass och träningsvärken från gårdagens, så efter jag skrivit klart detta så kommer jag att spela sims en liten stunda haha. 
Men som ni läste ovan så red jag idag igen och det går ju bättre och bättre för varje gång och jag lär mig hur hästen fungerar osv, så förhoppningsvis med tiden så kommer allt att gå super bra och att vi kommer bra överens så att man faktiskt kan hålla ridningen uppe ett bra tag utan att det går i svackor. Planerna för ridningen nu de kommande veckorna kommer att bestå av pass med massa skrittande för att jag ska hitta alla punkter och att vi ska lära känna varandra så bra som möjligt, men det viktigaste är att vi ska komma i takt med varandra så båda har stått stilla ett tag så ja det är en liten fördel om man ligger på samma nivå i igångsättningen. 

Har inte så mycket mer att berätta, imorgon på praktiken så hoppas jag att den går fort då det är studiedag och det bara kommer vara några få barn på plats så kommer inte vara så mycket att göra, men jag ska till skolan på morgonen så kommer vara på min praktik ca 4 timmar eller något sådant och sedan hem och bara ta det lugnt och sedan ev åka ut på kvällen för att träffa vänner.

19 mars

Hej nu var det ett tag sedan igen men tänker inte dra någon lång historia om varför utan jag säger bara att jag har haft praktik och inte haft orken till att uppdatera något. Men nu så ska jag försöka att uppdatera så ofta jag kan och orkar, tänker inte lova hur mycket det kommer att bli men ska iallfall försöka någon dag i veckan. 

Idag så har jag ridit på en av hästarna som står här hemma. Det var verkligen så otroligt skönt att sitta på hästryggen igen efter en så lång tid och att det gick så bra och kändes så rätt gjorde bara saken bättre. Så mina planer nu är att försöka rida 3 gånger i veckan till en början och sedan utöka allt eftersom då både jag och hästen har ståt stilla ett ganska bra tag. 
Vet inte om jag får lägga ut några bilder så det kommer jag inte göra förens jag är 100% säker på att det är okej för dem här hemma och om det är så att jag får lägga ut bilder så kommer jag att göra en "serie" om hur det går och hur vi förbättras. För jag personligen tycker att det är roligt att läsa om andras framgångar och då tycker jag att det passar att skriva om det. Så jag kommer lägga upp en gammal bild på mig och en häst jag red några gånger för något år sedan.

Jag har nu iallafall ätit och duschade för en stund sedan och för tillfället så sitter jag i sängen och ska snart göra mig iordning för att åka och träffa lite folk innan det är dax att sova och göra sig redo för en ny veckas praktik. 

 

Upp