bysophia

Långt uppehåll!

Hej på er allihopa. Det var verkligen länge sedan nu och det är pga att det har varit mycket med skolan och allmänt i mitt liv under en tid, men nu går det åt rätt håll. Sist ni hörde från mig så höll jag på att flytta tror jag eller att jag packade iallafall. Och jag kan uppdatera er med att jag har nu flyttat och bott hos Carl i ca 2 månader. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå det, men det är skönt iallafall. 

Och jag vet inte hur många som har lov nu men jag har det iallafall och det började inte speciellt bra. Lördags morgonen vaknade Carl med feber och jag var förkyld, men nu är det iallfall bättre på den fronten också. Carl är på praktik idag så jag ska ta och städa lite och plocka på vårt rum och så ska jag traggla lite med min teori till körkortet. 

Jag tänkte försöka få ihop ett inlägg om hur mitt 2016 har varit, lite sent men bättre sent än aldrig eller vad är det man säger, så jag ska leta fram lite bilder från 2016 och sätta ihop dem med lite text osv. Jag har även tänk att skriva ner lite idéer om vad man kan skriva om för att försöka hålla skrivandet uppe.

Nu finns det inte så mycket mer att skriva, så vi hörs senare under dagen med mer update. HA DET BÄST!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas