bysophia

Underbar fredag

Hej på er, det blev inget mer skrivande igår för jag var så trött och hade ingen ork. Men det hände inte så mycket, jag och Carl åkte till Ica för att köpa choklad och chips för har varit sugen på det i flera dagar nu, men men när vi kom hem igen så satte vi oss för att kolla på en film som jag tappade intresset för efter ca 30 minuter. Så jag la mig i sängen och kollade på Once upon a time istället. Jag är verkligen BESATT av den serien, så sjukt bra. Är på säsong 3 men det blir bara bättre och bättre hela tiden.

Idag är det iallafall fredag som säkert alla redan vet och vädret är ju helt magiskt. Jag satt ute en sväng med dator, en kopp kaffe och var ute med hunden, man får ju passa på medans man kan och vädret tillåter det. Mina planer för dagen är väldigt oklara, vet inte vad som kommer att ske riktigt. 
Men Carl är iallafall på sin praktik och jag är hemma själv så jag funderar på att ta på mig mina träningskläder och gå en promenad med hunden i det fina vädret, om jag bara får tummen ur och gör de någon gång haha. 

En sak jag iallafall ska göra idag är att sätta ihop inlägget om mitt 2016 och försöka få upp det under dagen men jag lovar inget och jag ska även försöka att plocka fram orken till att göra rent mina sminkborstar för dem är riktigt nasty ju nu. Jag ska hitta bilder på saker och sedan komma på vad jag har gjort haha. Men innan jag gör det så ska jag kolla ett avsnitt av Once upon a time. SÅ HA DET BÄST.

Långt uppehåll!

Hej på er allihopa. Det var verkligen länge sedan nu och det är pga att det har varit mycket med skolan och allmänt i mitt liv under en tid, men nu går det åt rätt håll. Sist ni hörde från mig så höll jag på att flytta tror jag eller att jag packade iallafall. Och jag kan uppdatera er med att jag har nu flyttat och bott hos Carl i ca 2 månader. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå det, men det är skönt iallafall. 

Och jag vet inte hur många som har lov nu men jag har det iallafall och det började inte speciellt bra. Lördags morgonen vaknade Carl med feber och jag var förkyld, men nu är det iallfall bättre på den fronten också. Carl är på praktik idag så jag ska ta och städa lite och plocka på vårt rum och så ska jag traggla lite med min teori till körkortet. 

Jag tänkte försöka få ihop ett inlägg om hur mitt 2016 har varit, lite sent men bättre sent än aldrig eller vad är det man säger, så jag ska leta fram lite bilder från 2016 och sätta ihop dem med lite text osv. Jag har även tänk att skriva ner lite idéer om vad man kan skriva om för att försöka hålla skrivandet uppe.

Nu finns det inte så mycket mer att skriva, så vi hörs senare under dagen med mer update. HA DET BÄST!

 

Upp