bysophia

Dagensplaner

Idag kan jag säga att jag har massa saker att göra, det mesta har med städning att göra... Men det är sådant som man måste göra i livet också. Vaknade runt 9 halv 10 någon gång där kommer ej ihåg redigt, men sen jag vaknade så har jag bara käkat frukost och kollat på youtube så nu måste dagen sättas igång. 

Det är Torsdag idag men det vet nog alla redan och jag är ledig från skolan och därav att jag har så pass mycket städsaker framför mig idag. Jag har aldrig tid i veckorna när det är skola för jag är så pass trött på kvällen så har ingen motivation till att göra det. Så idag är ett perfekt tillfälle att göra alla saker som jag skjutit upp i ca 2 veckor nu hehe. 

My to do today:

  • Lägga in mina rena kläder
  • Möblera och städa mitt rum
  • Fixa garderoben
  • Tvätta mina sminkborstar & rensa sminkbordet + "byrån"
  • Städa min del i huset (Vi har en städ dag då alla hjälps åt med städningen i huset)
  • Kolla igenom skoluppgifter
  • Vattna mina kaktusar
  • Packa till att åka till Carl
  • Göra körkortsfrågor fasB

Är så seg

Hejsan, jag sitter just nu på min sista lektion som slutar 16.40... Och jag kan säga såhär kunde jag skippa den så skulle jag göra det för läraren är verkligen så dryg och det är det som får mig att inte orka göra något på lektionen. Men jag måste för jag ska sköta skolan. 

Idag när jag kommer hem så ska jag ta tag i att göra rent mina sminkborstar då jag har skjutit upp det i snart 2 veckor och dem börjar bli riktigt äckliga nu, det är så pass att jag knappt vill sminka mig med dem. Sen så ska jag byta ut mina galgar som jag köpte igår. Och efter det så blir det nog att göra några körkortsfrågor och kolla lite på Greys Anatomy. 

Jag har inte redigt haft tid att skriva något innan idag för jag vaknade vid 8 ungefär för att sedan ta bussen vid 10 till skolan. Och har haft saker att göra hela tiden sedan dess. Men nu ska jag vara aktiv på lektionen så hör jag av mig sen! TJAO.

Mysig eftermidag

Hejsan på er. Jag slutade vid 12 ungefär men var dock kvar i skolan till 20 i 3 ungefär då jag skulle möta upp Cassi vid stagg vid 3 för att gå ner på stan och ta en fika. Och så passade jag på att köpa med mig en tröja jag blev lite kär i när jag kollade runt på HMs hemsida så kände att jag var tvungen att ha den i min garderob haha .

Sen så kom pappa och hämtade mig lite efter 4 och d drog vi till Biltema haha, men jag fick faktiskt med mig 10 galgar där i från i sammet. Tyckte dem var fina så köpte dem också hehe. 

Och så bar det sedan av mot lindsdal för att hämta en sak och sedan hem med mig bakom ratten och det gick så bra att köra idag. Är verkligen stolt över min körning, kanske lite egoistiskt men tyckte jag var grym på att köra idag haha.

 

Nu så ska jag ta och göra lite körkortsfrågor sen efter det så ska jag byta ut mina gamla galgar mot dem nya och ev slänga mina sängkläder i tvätten om jag har tid med det idag. Men får se om jag skikar in en gång till idag annars så hörs vi imorgon. 

fall is coming!

(Bilderna kommer från WeheartIt)

Godmorgon på er. Det va ett bra tag sedan nu, vet inte redigt varför det inte blivit något skrivande. Tror det mest beror på att jag ej har haft något att skriva om. Men täckte göra ett tappert försök nu igen haha. 

Det börjar bli höst ute och jag älskar det men samtidigt som jag hatar det. Jag hatar när det är kallt och grått för man blir så otroligt trött av det. Men på samma gång tycker jag det är så mysigt för man kan ta fram alla kuddar, filtar och alla mysiga tröjor. Och man får inte glömma bort att man kan börja tända ljus utan att det ska bli för varmt i rummet/huset. 

Jag sitter iallfall just nu i skolan och väntar på att klockan ska bli 8 så att lektionen börjar. Och idag så har jag 3 timmars håltimme... vad ska man göra med den tiden egentligen?
Mer än detta har jag inte att skriva just nu så vi hörs!