bysophia

Mysig eftermidag

Hejsan på er. Jag slutade vid 12 ungefär men var dock kvar i skolan till 20 i 3 ungefär då jag skulle möta upp Cassi vid stagg vid 3 för att gå ner på stan och ta en fika. Och så passade jag på att köpa med mig en tröja jag blev lite kär i när jag kollade runt på HMs hemsida så kände att jag var tvungen att ha den i min garderob haha .

Sen så kom pappa och hämtade mig lite efter 4 och d drog vi till Biltema haha, men jag fick faktiskt med mig 10 galgar där i från i sammet. Tyckte dem var fina så köpte dem också hehe. 

Och så bar det sedan av mot lindsdal för att hämta en sak och sedan hem med mig bakom ratten och det gick så bra att köra idag. Är verkligen stolt över min körning, kanske lite egoistiskt men tyckte jag var grym på att köra idag haha.

 

Nu så ska jag ta och göra lite körkortsfrågor sen efter det så ska jag byta ut mina gamla galgar mot dem nya och ev slänga mina sängkläder i tvätten om jag har tid med det idag. Men får se om jag skikar in en gång till idag annars så hörs vi imorgon. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas