bysophia

Min nya klänning och morgondagen

Jag sitter i sängen och kollar på Greys anatomi just nu då jag ej har något bättre för mig. Men som jag nämnde innan så var jag och köpte en klänning som jag ska ha på lördag, tänkte visa hur den ser ut för jag tycker verkligen om den. Jag tvekade dock i någon minut om jag verkligen passade in den men sen så bestämde jag mig för att jag ser faktiskt bra ut i den haha. Lite självförtroende måste man ha ibland. 

Imorgon så är jag ju som sagt ledig och då så ska jag sitta och göra lite uppgifter jag ej har gjort och sen så ska jag tvätta lite och packa för på fredag så ska jag åka till Carl! Ska bli så underbart att åka hem dit igen. Visst jag var där nyss men saknar stället och hans underbara familj så mycket varje gång jag lämnar det. 

Nu ska vi inte låta så deppiga.
Pappa är i affären och handlar lite så jag bad honom köpa med sig popcorn hem, så popcorn är vad jag ska göra när han kommer hem! Det är mitt liv tillsammans med alla människor jag älskar haha. 

Jag ska nu kolla på Greys Anatomi och lite på youtube resten av kvällen. Vi hörs igen imorgon så jag säger godnatt till er alla nu! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas