bysophia

Min lediga gårdag

Hejsan på er. Igår så var jag ledig och den dagen spenderade jag med Emmie, det var riktigt mysigt om jag får säga det själv. Vi hade saker hela tiden typ kändes det som, vi började med att ta en kopp kaffe och strax efter det så fixade hon mina naglar. Dem blev så fina, är verkligen jätte nöjd. Men det va inte bara det som hon fixade på mig igår, hon fixade även mitt hår med lite hårfärg haha. 
Jag har varit "ljus" hårig nu sedan början av sommaren kanske och nu är jag tillbaka med mitt mörka hår, det känns lite ovant men jag är nöjd med resultatet faktiskt. Man kan nästan säga att jag fick en hel make over då jag faktiskt fick med mig en stor påse full med kläder också som hon inte ville ha. 

Idag kan vi ju skriva lite om också så man får lite update om hur dagen sätt ut. Det började iallafall med en klen 9.30-11 ungefär sen slutade vi för dagen. Men hem åkte man inte utan man drog sig ner till stan för att fira en tjej i klassen som fyller 18 idag, så vi tog en liten fika och mös lite. Sen drog folket hem och då gick jag, Emmie, Lollo och Stephanie en sväng på stan tills Emmie och Lollo skulle dra. Men jag och Stephanie stannade kvar i stan för att vi väntade på våran skjuts hem.

Jag har haft 2 riktigt mysiga dagar och imorgon så ska jag åka till min fina pojke och spendera helgen där. Nu ska jag ta tag i matlagningen och efter det blir det städa, tvätta och packa lite grejer jag ska ha med mig till Carl.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas