bysophia

skor är en materiell lycka

Hejsan. Idag så har jag haft en materiell lycka hehe. Skor är ju en stor del av min garderob tillsammans med mina jackor haha. Men man kan ju inte direkt få nog så idag blev det att par nya vinterskor. Dem är så sjukt sköna och dem är väldigt fina också för den delen. Så jag är ganska glad ja, men detta betyder att jag måste rensa bort några av mina andra kärlekar tyvärr,  men man måste göra plats åt det nya i livet.

Men mer än så har jag inte att meddela er om, för det finns inte direkt så mycket att berätta, men ville bara visa mina fina skor! 

Min lediga gårdag

Hejsan på er. Igår så var jag ledig och den dagen spenderade jag med Emmie, det var riktigt mysigt om jag får säga det själv. Vi hade saker hela tiden typ kändes det som, vi började med att ta en kopp kaffe och strax efter det så fixade hon mina naglar. Dem blev så fina, är verkligen jätte nöjd. Men det va inte bara det som hon fixade på mig igår, hon fixade även mitt hår med lite hårfärg haha. 
Jag har varit "ljus" hårig nu sedan början av sommaren kanske och nu är jag tillbaka med mitt mörka hår, det känns lite ovant men jag är nöjd med resultatet faktiskt. Man kan nästan säga att jag fick en hel make over då jag faktiskt fick med mig en stor påse full med kläder också som hon inte ville ha. 

Idag kan vi ju skriva lite om också så man får lite update om hur dagen sätt ut. Det började iallafall med en klen 9.30-11 ungefär sen slutade vi för dagen. Men hem åkte man inte utan man drog sig ner till stan för att fira en tjej i klassen som fyller 18 idag, så vi tog en liten fika och mös lite. Sen drog folket hem och då gick jag, Emmie, Lollo och Stephanie en sväng på stan tills Emmie och Lollo skulle dra. Men jag och Stephanie stannade kvar i stan för att vi väntade på våran skjuts hem.

Jag har haft 2 riktigt mysiga dagar och imorgon så ska jag åka till min fina pojke och spendera helgen där. Nu ska jag ta tag i matlagningen och efter det blir det städa, tvätta och packa lite grejer jag ska ha med mig till Carl.

 

Teorilektion

Jag sitter nu och väntar på att teorilektionen ska börja den kanske inte ens blir av då man måste va minst 3 personer och nu är vi 2... Är så sjukt trött fortfarande men man får hoppas på att det går så bra som möjligt och att man ej somnar haha. Vet ej när den slutar så ska bli kul och se om man orkar hålla sig vaken. Men det ska nog gå. Sen efter blir det bussen och jag längtar efter mat så mycket! Hoppas det är något gott när man kommer hem. Men nu ska jag göra mig redo ifall det blir av eller inte får vi ju sea

tisdag

 

TRÖTT. Det är det jag är idag, ville knappt gå upp ur sängen idag på morgonen och under första lektionen så kollade vi på en film jag sätt tusen gånger så jag kände att jag kunde ta en liten tupplur haha. Jag somnade alltså på lektionen.

Igår var det den 10 oktober och det betyder att det är 2 månader kvar tills jag fyller 18! Jag är faktiskt riktigt taggad för min 18 årsdag då jag har så mycket saker som väntar efter det har hänt. Och jag ska även spendera min 18 årsdag med mina närmaste vänner!

Efter skolan så ska jag käka och ev med Carl för jag tyckte det kunde vara lite mys och efter det så ska jag till trafikskolan för att ha teorilektion för att jag har STRORA problem med just teorin! Så tänkte att det kan vara till en stor hjälp och eftersom att man har betalat för det redan vid inskrivningen så kan man ju ta dem.

Nu har jag faktiskt lektion så vi kan la ta och höras sen om jag kommer på något att skriva! 

10 saker jag längtar efter

Kan ni gissa vart jag sitter? Jo i min säng som vanligt haha. Jag har en så sjuk hosta som gör så ont i halsen och i ryggen... Men det är inte det jag ska skriva om idag, för idag tänkte jag berätta 10 saker jag längtar efter inom en snar framtid.

  1.  Min körlektion jag ska ha imorgon.
  2. Den 29 oktober så ska jag åka på Elmia Horse Show med mamma, Ninni och Sara.
  3. Höstlovet som kommer om någon vecka.
  4. 12 november åker jag till huvudstaden med Carl och några från hans familj. Ska bli så mysigt och så kul då jag aldrig varit i Stockholm innan.
  5. Min 18 årsdag!!! 
  6. Tatuering som kommer sitta på min kropp runt den 17 december!
  7. Att flytta hem till Carl!
  8. Jul, för man får massa paket. Och jag ÄLSKAR paket haha.
  9. 2 år med mannen i mitt liv!
  10. Nyår som ska firas med alla mina fina vänner förhoppningsvis!

Träningspass väntas

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Tjenixen på er. Sorry sorry för att jag ej skrivit något i helgen men jag var ju hos Carl och då vill jag lägga min tid på honom och våra vänner som ni redan vet. Sen så i lördags så va vi och firade Lollos 18års dag som var en väldigt lyckad kväll. Kanske kan lägga upp några bilder lite senare ikväll.'

Igår så fick jag ett sms från min halvsyster som frågade om jag ville på ett boxningspass idag vid kl 20.00 och jag tackade ja till det. Min hals är dock väldigt torr men det får gå ändå, det värsta som kan hända är att jag får en hostattack under passet men det är något jag får ta. Har kört boxning en gång innan och jag kan säga att jag tycker det är skit kul.

Vet inte redigt vad jag ska göra fram tills dess men det lär ju bli att kolla på YouTube eller något liknade som vanligt haha. Men jag återkommer efter jag tränat. Så ha det bra så länge så hörs vi! 

 

Upp