bysophia

Samling är komplett

Hej på er hjärtisar. Hoppas ni mår bra det gör jag iallafall. Sitter på lektionen, har historia och det är väl lite sisådär kul då vi har en dryg lärare men det finns ju inget att göra åt. 
Det är onsdag idag och det är så skönt då man vet att det går fort tills det är Fredag och då åker jag till min kära pojkvän. Jag fick hem min kappa igår och jag är så nöjd. Älskar det och jag kan säga att det känns som om man går runt i en jätte stor filt, så mysigt. Och jag nämnde även i det inlägget om att det saknades en bomberjacka i min jacksamling, men nu kan jag säga till er att det finns även en bomberjacka i samlingen. Så nu är den äntligen komplett, men det finns hos mamma så får vänta ett tag tills jag kan använda den. Men det kan jag stå ut med. 

Men nu så ska jag lägga ner tid på det jag ska göra, tänkte bara uppdatera lite. Vi hörs senare PUSS S!

City Trench + Min helg + Mysig helg

Godmorgon. Jag har så länge velat ha en kappa, men har aldrig hittat en som jag tror jag skulle trivas i förens igår kväll. Det är en väldigt fin och perfekt färg till våren, det är perfekt längd, och det finns fickor på den. Den var inte heller allt för dyr. Kan det bli mer perfekt? Skulle inte tro det. 
Så jag tvekade inte en sekund på att beställa den, så nu är den på väg hem till min lilla brevlåda. 

Jag vet dock inte om den kommer att passa då det tyvärr inte fanns någon storleksguide. Men man kan ju hoppas att den sitter perfekt. Jag är verkligen så kär i den, så nu saknas det bara en bomberjacka sen så är min "jacksamling" nästan fullbordad med mina önskemål.

Jag sitter hur eller hur i skolan, förvånade? Det är inte jag iallafall, det börjar bli en riktig varna att vara i skolan runt kl 7 varje dag... Men jag börjar vid 8.10 med massage och sedan håller dagen på till 15.10 tror jag och det är bara chill lektioner. Ett grupparbete på första lektionen och sedan så är det en praktiskt lektion. Så det kan ej bli mer perfekt en måndag. 

Jag var i Vetlanda lördagen till söndagen och hälsade på farmor och farfar, sedan runt kl 6 tiden på eftermiddagen så kom Ninni och hämtade mig och Carl så då drog vi och handlade för att sedan fixa tacos och kolla på Melodifestivalen. Så det var en riktigt mysig helg om jag får säga det själv. 
Sen så skulle vi hem till mamma för vi skulle sova där, men innan vi åkte hem så svängde vi förbi på en 50 års fest, då en nära kompis till mamma fyllde 50 så vi var där och överraskade lite. Man fick träffa så många personer som man ej har träffat på 10 år säker om inte mer.

Men ja nu så ska jag kolla på film tror jag och vänta på att Lollo kommer och för att sedan gå till lektionen.
PUSS S! 

Emmie är hos frisören

Sitter just nu hos frisören och håller Emmie sällskap! Vilken bra kompis jag är👌 mentaltstöd och fick henne till att klippa längre än hon hade planerat hehe. Men hon kommer bli jätte fin!😍

Vita byxor.

Godmorgon, det har inträffat att jag åker buss idag igen. Jag behövde verkligen sova typ 30 minuter längre än vanligt så det är värt det. Idag är det FREDAG men tror ingen har missat det. Imorgon så åker jag till Vetlanda och stannar till söndagen, och innan vi åker så ska vi hämta Carl👌 Men ja förmiddagen kommer bestå av bilkörning eller bilåkande beror på väder och vilken väg vi åker. Sedan på kvällen så hämtar min fina syster mig och Carl då vi ska hem till henne och käka tacos😍 Så det är mysig men lite små tråkig helg. Juste jag har faktiskt vita byxor på mig idag trotts att vädret är som det är😈 PUSS S!