bysophia

Söndagsångest

Jag är nu hemkommen från bion. Och den var så sjukt bra, jag rekommenderar den verkligen men skulle vilja ha ett lite lyckligare slut men annars var den helt klart bland dem bästa filmerna jag har sätt. Och jag har sett en heldel filmer i mitt liv haha.
Men min kväll kommer iallafall bestå av en massa pluggande då jag har 2 prov imon. Och om jag ska vara ärlig så har jag lite panik och ångest över morgondagen, jag vet inte hur det kommer gå på något av dem, och jag vet inte vilket jag ska lägga mest energi på. Det som jag vet att jag kan nå ett C i eller det som jag knappt vet om jag kan få ett E i men jag hoppas på det iallafall. 

Men jag brukar aldrig ha panik över skolan, för jag brukar kunna komma ifatt med saker och ting men i min egna takt, men just imorgon så har jag 2 prov... Vet inte redigt hur jag ska tackla det. Ska jag se något som är bra imorgon är att jag kanske får ca 1 timmes sovmorgon då jag valde att åka buss istället för att åka med pappa på morgonen. För jag känner att jag kommer verkligen behöva den där extra timmen sömn.

Jag ska nu ta tag i mitt pluggande och försöka lugna ner mina nerver och sedan göra mig redo för sängen.
PUSS S!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas