bysophia

Lite förändningar

Hej, jag kände att det behövdes lite förändringar på bloggen, så jag bytte ut min header till bara text och sedan så la jag in en backgrund. Och nu så tycker jag faktiskt att det är lite gulligt och ljust när man kommer in här. Och jag hoppas att kunna göra er lika glada som jag blev när jag såg resultatet. Men jag ska iallafall försöka hitta en "kategori" som jag kan hålla mig till men det är lite svårt då jag är intresserad av så mycket och vill skriva om så mycket. Så till jag kommer på något bra så får det helt enkelt vara allt möjligt ni läser. 

Jag slutar vid 15 idag tror jag och då ska vi hämta min gulliga lilla pojkvän då han ska vara hos mig i helgen. Så mysigt och vad vi hittar på vet vi inte direkt. Men det löser sig förhoppningsvis.
Så när jag kommer hem ska jag faktiskt ta och dammsuga mitt rum och sedan bädda min säng för det hann jag inte göra idag innan jag åkte till skolan för jag valde att sova typ 1 timme lägre istället för att gå upp vid 5 och sminka mig och göra mig iordning för skolan. Som ni borde veta om nu så åker jag nästan alltid med min pappa in till skolan så jag är där till 7 då det suger med bussar från mig. 

Men plugga är något jag måste ta att göra ikväll iallafall, och alla dagar tills måndag då jag har ett massage prov då. Så kul helg men förhoppningsvis så räcker det med att plugga lite ikväll och sedan lite på söndag kväll och måndag morgon. 
Men ni får ha det bra.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas