bysophia

Gokväll mina vänner och ovänner. Jag har varit hemma i ca 3 timmar snart skulle jag tro, och det är lite det jag måste skriva av mig om. Jag har ju spenderat min helg hos Carl som vanligt typ haha. Men det är så sjukt för att jag trivs så otroligt bra där och jag känner mig verkligen hemma om man jämför med andra ställen som jag brukar vara på. Men det är inget vi ska gå djupt in på. 

Jag hade mest tänkt bara köra en snabb liten update då jag inte har så mycket för mig. Och det händer inte så mycket i mitt liv just nu förutom att jag sitter i min säng och kollar runt lite på allt mellan himmel och jord typ. Jag har riktigt tråkigt vill jag komma fram till med et sagt. Men finns inte direkt så mycket att göra åt den saken mer än att göra det lite mer skojsigt att sitta i sängen och vänta fram tiden. 

Jag funderar på om jag ska ta och hoppa in en snabbis i duschen då mitt hår är lite oljigt eller om man ska köra på att sova med flätor och sedan slänga i lite torr shampo imorgon på morgonen. Det är något jag ej kan svara på just nu utan det märker vi imorgon om jag nu kommer ha något kul att nämna för er.
Så godnatt och så hörs vi när vi hörs! 
PUSS S!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas