bysophia

Måste ta tag i träningen

Hej på er. Jag hade ju för ett tag sedan börjat träna sen vet jag inte vad som hände. Men nu har jag och bella tagit tag i det och bestämt att från och med måndag så tar vi tag i det igen. För det är ett måste haha.
Så vi får hoppas att det håller i sig nu tills man når sina mål🤘

Jag sitter nu i Rockneby hos Cassi med alla boysen och bara tar det lungt. Lite mysigt är det faktiskt haha.
Snart så ska man väll dra sig hemåt mot Carl och då blir det nog att kolla på prisen break och bara mysa!

Redan torsdag

Det är sjukt vad denna veckan har gått fort. Det är redan torsdag och det är skönt att det snart är helg men det betyder även att mina sista dagar med Carl börjar komma. Jag ska hem till Öland på lördag innan kl 13.00 för då kommer pappa och Madde hem från Thailand så det blir väll att spendera resten av den helgen med dom och höra på deras skryt om vädret och lite haha.

Och skolan är slut om ca 5 minuter så det är också himla skönt. Då kommer Vp och Carl för att hämta mig och sedan så drar vi oss mot Rockneby skulle jag tro. 
Nu medans man ändå är inne på skolan så kan jag berätta för er att jag började vid 12.45 idag och slutar vid 15.00 typ. En väldigt skön men onödig dag som inte började speciellt bra haha.
Jag skulle bara gå ut med Hubbe (Carls hund) så han kunde kissa och lite men dörren var låst när jag gick ut och jag glömde ju självklart att låsa upp dörren så jag hade låst ut mig själv. Och det fanns ingen nyckel ute så jag fick alltså hoppa in genom ett fönster för att kunna ta mig in igen haha. Men jag kom iallafall in igen som tur var^^

Där har ni min dag så långt iallafall och jag får väll ta och hitta på något kul att skriva senare.
Ha det bra så hörs vi! 

Jag måste ha

Jag är inne på Cubus hemsida och kollar runt lite och hittade en jacka som jag har även har kollat på i butik. Och jag kan inget annat än att säga att jag är helt förälskad i den. Den är så sjukt jävla snygg! Så det är mitt nästa inköp tror jag för det är ett måste i min garderob.
Men pengarna ska finnas till det också, sen kan man ju hoppas på att man kan få lite bidrag från min älskade far då vi brukar göra så att jag betalar halva så betalar han halva. Men vi får se, den är iallafall ett måste sen hur jag löser det är en annan femma! '

Den finns i marinblått och "camel" brun eller vad man ska kalla färgen. Och materialet är mocka imitation ja men kolla på den själva så j*vla snygg! Sen om jag ska välja en färg så blir det nog den bruna då jag redan har runt 4 jackor i marinblått och jag kan inte äga en till haha.

Vad gör jag egentligen?

Hejsan på er. Nu har det gått ett bra tag sedan jag skrev något och jag förstår ärligt talat inte vad jag håller på med för när jag väl har fått in att jag ska uppdatera varje dag så håller det i ca 1-2 veckor och sedan så går det nerför igen. Och jag har inget svar på varför det händer.

Men lite uppdatering om min helg kanske kan vara kul. 
I fredags så åkte jag, Carl och Tobbe till stan för att fira Bella som har fyllt 18 år och det var en mysig kväll med massa folk. Och på lördagen så bar det av mot stan igen för att fira Alicia som också har fyllt 18 år. Även där var det mysigt och trevligt folk. Sen runt 10 tiden så drog vi ut en sväng i bilen för vi hade inget att göra så det var det som hände, sedan så fick vi skjuts hem till Carl så vi var hemma runt 11 halv 122 kanske. Sen på söndagen så tog vi det bara lugnt för att Carl skulle till skolan idag.

Och idag så gick jag upp vid halv 10 tiden för att jag väntade ett samtal från min läkare som aldrig ringde... Så är lite irriterad för det då jag kunde sovit kanske 30 minuter längre iallafall. Men jag har varit ledig och bara tagit det lugnt, pluggat lite och hållit Carls mamma sällskap framför TV:en.

Det är det jag kan uppdatera er med just nu för tillfället sen så ska jag försöka få in något ikväll. Och jag bjuder på lite bilder från Bellas fest. Men ni får ha det bra så länge!