bysophia

Jag lyckades igen...

Åhh jag får rycket på mig själv nu. Men det är slutat på terminen så det är mycket i skolan och mycket som ska hinnas med till sommarlovet börjar. Så prioriterar lite annat men jag ska från och med idag iallafall försöka skriva något, det räcker med bara 1 bild typ. 

Men idag så var jag hos läkaren och på morgonen så tog ledigt första lektionen och var tillbaka i skolan runt 10.45 tror jag den var. Men innan läkaren så var jag hemma hos Lollo en sväng och fixade oss och hade lite mys bara. Det är alltid så trevligt att vara hemma hos någon och fixa sig inför skolan. 
Men tillbaks till skolan nu igen. Och efter den lektioner var slut som pågick när jag kom till skolan så hade vi lunch och då efter det så skulle vi på en föreläsning som handlar om att man ej skulle dricka/ta droger och köra samtidigt typ. Det var ju viktig information men jag höll på att somna flera gånger då det blev så pass långtråkigt. Satt där i ca 2 timmar och lyssnade på när massa människor babblar. 

Men efter det så gick jag till en trafikskola för att få lite information som jag saknade och lite så för att jag känner att det är snart dax även om det ä 6 månader kvar men har problem med teorin så vill börja med den ett bra tag innan så man har något hum om vad som gäller osv. 
Sen så körde jag faktiskt hem, det gick bra enligt mig men sen vet man inte vad pappa tycker då han aldrig säger något om min körning förutom när jag gör fel typ men men huvudsaken är att jag känner att det går framåt.
Och ja nu har jag duschat för en liten stund sedan, så nu sitter jag och planerar lite med Bella om morgondagens träningspass då hon inte har något individuella på morgonen och jag börjar 10 så då passar vi på. Som det ser ut nu så blir det nog mest rumpa, mage och ben sen vet man ju inte vad man känner för imorgon. 

En sak innan jag ska kolla på något roligt så måste jag visa en låt som min lillebror visade mig nyss. Jag ÄLSKAR minionerna från dumma mig, och detta är en låt med deras röster! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas