bysophia

En väldigt bra dag idag.

Gokväll på er alla små söta människor. Det började dock med att träningen blev inställd då Bella skriv vid kl 6 på morgonen och frågade om jag inte kunde åka hem till henne istället då hon hade sjukt ont i halsen. Så det blev så istället, men det var trevligt det också i oför sig förutom att bussen till skolan tog 40 minuter istället för 20 då dem skulle byta busschaför mitt i allt och han visste ju inte hur man gjorde med bussen eller något det tog en jäv*a tid iallafall. 

Men nu till det som har gjort min dag så bra. Första lektionen kollade vi på film, andra lektionen kollade vi på film då så hade vi Svenska och så passade vår lärare på att prata betyg med alla. Och då så fick jag höra att jag har ett D, det trodde jag aldrig. Tredje lektionen var det bara redovisningar som tog upp all tid så ganska chill. Sen så hade jag min uppmassering då jag harmassage som individuellaval, och då så hamnade jag på ett D där också. Sen så fick jag även reda på att det är en röd dag på Måndag nästa vecka så då passade jag på och frågade pappa om jag kunde spendera en natt extra med Carl och det var inga problem. SÅ jag har bara fått toppen besked idag, kunde inte gått bättre känns det som haha. 

Men nu så ska jag sätta mig och fixa lite på några uppgifter som jag hållit på med ett tag nu men som inte blivit klara. Det är dax nu då det bara är 2 veckor kvar typ. Så vi hörs PUSS!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas