bysophia

Dagens lista

Nu har det gått ett riktigt bra tag, men har haft så mycket annat i luften att syssla med så fick lägga skrivandet på hyllan lite. Men nu ska jag försöka ta tag i det igen. Så  bara för att jag ska komma igång med något så såg jag en lista på Kissies blogg för någon dag sedan, så jag kände att den kanske kan vara lite rolig att göra också. Det handlar bara om massa dagens klädsel, smink osv. Ja ni kommer fatta när ni ser det! Så nu kör vi igång!

Dagens humör: Det är bra men är väldigt trött av någon anledning
Dagens borde: Inget vad jag kommer på.
Dagens frisyr: Under dagen hade jag utsläppt och platt, nu en vanlig tofs.
Dagens smink: Full makeup! 
Dagens klädsel: Ett par jeans med hål på knät med en rosa body från HM
Dagens planer: Dagens planer är lite sent nu, men ja kvällen består iallafall av att bara ta det lugnt.
Dagens materiella vill ha: En  klänning från Chiquelle. Men livet som fattig student så funkar inte det med plånboken direkt tyvärr..
Dagens fundering: Varför det inte är fredag idag?
Dagens tråkigaste: Först så var det skolan, och nu för typ max 2 minuter sedan så skulle jag kolla min tvätt och då möts jag av en översvämning i tvättstugan... och det va lite inte det roligaste...
Dagens längtan: Min längtan idag är nog att jag vill ha fredagen här så fort som möjligt. För 1. jag är ledig, 2. jag ska till Carl 

Jag hoppas att ni får en bra kväll, jag ska göra det bästa av den biten som är kvar... Men vi hörs nog inte mer idag så natti natti på er.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas