bysophia

Okej sommaren har börjat

Goddagens. Nu har sommaren faktiskt börjat på riktigt. Sommarlovet har satts igång och jag sov till halv 12 idag. Och jag har redan hunnit gå en promenad på ca 30 minuter ute i solen och nu så ska jag käka lite lunch  och efter det så ska jag och lillebrorsan hoppa i poolen och sen ska jag lägga mig och jobba på brännan.

Igår så var jag på mitt jobb för att få lite information och lite sådana saker. Så mitt första arbetspass är på onsdag kl 17.00 och jag vet ej när jag slutar. Och likadant på torsdagen, sen så är det jobb hela midsommarhelgen. Men jag tror att det kommer bli skit kul, dock är jag enda tjejen av sommarpersonalen men det är lite kul faktiskt att det är så. Jag är sjukt taggad på att komma igång med jobbet och träffa så mycket nya människor varje dag haha. Men restaurangen var verkligen jätte fin, dock var det knott överallt men det är väll sådant man får ta när den ligger precis vid havet. 

Så ja detta är vad jag har att säga er just nu. Och så kan jag tillägga att nu under sommaren så kommer jag ha saker att göra och då ska jag skriva om nästan allt för då finns det faktiskt saker att skriva om istället för att bara skriva något tråkigt som ingen bryr sig om haha.
Men som sagt nu så ska jag käka lite och så hörs vi när jag ligger ute i solen igen.

(Bilden är tagen från WeheartIt)

Onsdag och jag är ledig

Hejsan på er. Nu har det gått ett tag igen, är så sämst på att skriva. Men det har faktiskt varit mycket saker nu sen sist typ, allt från skolan till släktingar och ja det har varit mycket bara. Men som rubriken lyder så är det ju Onsdag och jag är ledig idag pga att 3:orna på min skola tar studenten så vi kan ju inte vara där och springa omkring i lokalerna. 
Men jag började med att vakna runt 9 tiden, och sen så käkade jag lite frukost och  ställde mig vid spisen och lagade lite lunch till Bella som kom på besök en sväng, och det blev även över så att jag har något att äta sen...

Men nu så blir det nog att ta på sig träningskläderna och sedan ta en lång promenad, tror jag ska sikta på 4 km eller något nu när man ändå har tiden för det. Vart jag bär mig av är oklart, kanske ska ta en tripp på alvaret. Vi får se hur det blir.
Och när jag kommer tillbaka så ska jag slänga in lite tvätt och få det tvättat och sen så ska jag nog hoppa in i duschen och bara ta det lugnt resten av kvällen. 
Men jag lovar att jag hör av mig några gånger till under dagen, jag ska ta och lägga upp lite bilder från min kusins student och lite tänkte jag. 
Men nu måste jag ta atg i mitt liv och börja röra på mig innan jag fastnar i sängen för gott.