bysophia

Första arbetsdagen

Förlåt för att jag ej har skrivit något idag, men har haft fullt upp så har ej hunnit. 

Men jag har iallfall varit hos läkaren och det gick bra så nu sitter jag med massa sladdar på kroppen och bara glor typ. Men sen så har jag även jobbat min första arbetsdag så det va skönt men ganska onödigt då det bara blev typ 2 timmar för att det inte fanns något folk på plats typ. Men fick iallafall träffa 1 av dem jag ska jobba med och vi hade faktiskt skit kul under dem 2 timmarna så jag tror att det kommer bli bra. Med tanke på hur kul man kan ha på 2 timmar vad kan man då inte ha på 7 veckor haha?

Men imon så ska jag in till läkaren igen för att ta bort EKG och sen så ska jag jobba igen vid 18 tiden och på fredag börjar jag vid 15.00 och det tråkigare är att jag ha ringen aning om när jag slutar utan jag kan sluta vid typ 5 om det inte är något folk sen kan jag sluta vid 11 om det är folk typ. 

Men man får ta det som det kommer, och hoppas på det bästa. Jag måste bara berätta att Doris från Hitta Nemo kan vara det sötaste jag sätt när hon var lite. Asså man vill nästa kunna adoptera henne. Tänk att ha en mini Doris hemma.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas