bysophia

Att spendera pengar är lätt

Gokväll på er. 
Jag kom hem för en stund sedan efter att tagit en sväng i färjestaden, och nu sitter jag vid datorn och kollar runt lite med en kopp med te. Sa också precis godnatt till Carl då han skulle sova då han jobbar. Men jag sa ju innan att jag hade köpt lite saker och tänkte nu visa vad jag fick med mig hem. Jag kan säga att det är lätt att spendera pengar. Men vissa saker får man faktiskt unna sig ibland och det var exakt det jag gjorde idag.

Skorna kommer från sportringen, blev typ kär i dem och dem var så sjukt sköna och sen så var det halva priset på dem och det gjorde ju allt så mycket bättre haha. Så jag/pappa betalade endast 299kr för dem och sen så var jag ju inne på Cubus och där köpte jag  en BH, strumpor och en blomkrans, kommer ej ihåg priserna men som sagt det kommer från Cubus. 

Ja det är nog allt jag har för just denna sekund, så nu ska jag dricka upp mitt te och sen sak jag hoppa i sängen tror jag. För ska till läkaren imorgon så vill vara pigg och fräsch. Men hoppas alla får en bra sömn så hörs vi! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas