bysophia

städa rummet.

Hejsan på er. Idag är det söndag som alla säkert vet om ni har koll på dagarna. Det har blivit ändringar i mitt schema så jag är ledig idag som jag nämnde igår, så mina planer just nu ser ut att städa mitt rum sen så ska jag ut i garaget för att hitta felet på folkracebilen som vägrar att starta. Och efter det runt kl halv 6 så ska vi hämta upp min lillebror som kommer hem från mamma och sen efter det så åker jag till Carl och är där tills på tisdag. Det ska bli så underbart faktiskt.

Så det är mina "sysslor" jag måste göra idag innan jag åker dit. Sen så vet jag inte vad som händer när man väl är hos Carl men det är sådant som märks. Men nu så ska jag ta och sätta igång med rummet för annars kommer jag aldrig att få det gjort. 

 

Planer för den 16 Juli

Hej på er, nu var det ett tag sedan igen men har inte haft tiden till det har jobbat en hel del och det har blivit sena kvällar så därför inget uppdaterande. Men nu så ska jag försöka igen, vet inte hur många gånger jag har sagt det nu men ska verkligen försöka denna gången haha. 

Imorgon är det lördag och jag har faktiskt lite roliga planer haha. Eller det är 2 saker jag ska göra typ.
Runt kl 12 imorgon så ska jag ta bussen till Kalmar för att träffa finaste Bellis så ska vi ta en fika och bara ha det lite mysigt. Men sen vid kl 18 så ska jag ta mig ner till Eriksöre Camping för att jobba ett pass så får man se när man kommer hem för att kunna sova. 

Och nu så kommer jag jobba lördag-tisdag sen är jag ledig onsdag och jobbar torsdag och fredag. Sen har jag helgen ledigt och jobbar måndagen sen är jag ledig fram tills augusti för jag ska iväg sista helgen som jag nämnt innan.
Men det är skönt med lite ledigheter också, för det ska man ha annars blir veckorna jobbiga hehe. 

Men nu så ska jag nog försöka hitta någon film att glo på eller om det blir några avsnitt av Greys Anatomy som vanligt hehe vi får se hur det slutar. 
Nu så ska jag avrunda detta inlägg så ni får alla ha en bra natt så hörs vi imorgon! PUSS.

 

Himlen öppnade sig

Hej på er. Jag sitter ensam i min säng och försöker komma på något att göra men det står bara stilla. Vill gå en lång promenad men helt ärligt så öppnade himlen upp sig och det bara störtar ner vatten om man kan säga så haha. Så det sög ju riktigt mycket.

Men Ninni och Lasse åkte hem för ca 2 timmar sedan och sedan dess har jag inte gjort någonting förutom att sitta i sängen och kolla Youtube. Men pappa kommer hem snart och då ska vi käka och sen ev åka in till Biltema för han skulle ha något där. Så då får jag öva på mina körkunskaper i spöregnet haha. 

Igår var vi på Ölands djurpark och tänkte lägga upp dem bilderna i ett inlägg ikväll eller om det kommer upp imorgon får se när jag tar tag i det. Dock är det inte så jobbigt men ändå det tar tid att föra över bilderna till datorn från mobilen. Så får se hur det blir.

Nu ska jag försöka hitta någon film att kolla på tror jag. Så vi hörs senare hoppas jag!

 

(Bilder från WeheartiT)

Paradiset och nutiden

Goddag på er. Det är måndag idag och igår så åkte jag hem från paradiset. Men ska tillbaka till det fina stället på lördag förmiddag för att då spendera natten på en Ö med mina finna vänner och pojkvän. Det är faktiskt riktigt sorgligt att lämna Carl och hans familj varje gång när man ska åka hem för man trivs så sjukt bra där och dem bryr sig verkligen om en. Det är lixom som mitt hem. 

Och om allt går som planerat så kommer jag bosätta mig där innan 2016 slut. Så jag ska sträva för att det ska bli så. För det är faktiskt det ända jag vill just nu för att jag trivs så pass bra där. 

Men om man nu ska fokusera på nutiden så kommer min syster hit när som. Det ska bli så otroligt jävla underbart att spendera 3 dagar med henne, hennes man och hans barn. Det är 3 personer jag verkligen tycker om och som har en stor plats i mitt hjärta. 

 

Upp