bysophia

En man som heter Ove

Godmorgon eller vad det heter när kl är 2 haha. Igår var jag, Tobbe och Carl på bio och vi såg en man som heter Ove och jag hatar sådana filmer men denna var faktikt sjukt bra! Blev förvånad att jag tyckte om den faktiskt! Och Ove var fan sjukt skönt och gullig haha!

mysigaste morgonen

Hej på er. Några dagar har gått nu skulle jag tro. Men igår så sov Emmie hos mig och idag så åkte vi till Lollo runt kl 7 och så hade vi världens mysigaste morgon med Bella också såklart. Vi satt och sminkade oss, snackade en massa och skrattade en hel del. Och man skulle kunna tro att vi var typ 12 personer och inte 4 haha. Men det var en riktigt kul morgon. Den ända som saknades var Stephanie så hade hela gänget varit på plats.

Men nu så sitter jag på en lektion som jag inte ens har bara för att fördröja tiden tills Carls pappa kommer och hämtar mig. Sen så åker vi hem till dem. 
Och kvällens planer är att jag, Carl och Tobbe ska gå och kolla på bio vid 9, mysigt mysigt. Det är vad min dag har bestått av bara massa mys hela dagen. Och jag hoppas att helgen förblir så också. 

2016 mål jag vill nå.

Godmorgon sötisar. Det är den 20 Januari idag, och jag tänkte att innan vi går in i Februari så vill jag dela med mig av några av mina mål som jag satt upp som jag vill nå 2016. Och jag vet nu att jag inte kommer att kunna klara av alla målen. Och jag kommer också dock inte dela med mig av exakt alla men ni ska få se dem som jag har som prio ett i mitt liv just nu iallafall.

  • Ta mitt körkort!
  • Spara ihop ca 10 000.
  • Ha minst E i alla ämnen i skolan. 
  • Göra mitt liv lite mer "hälsosamt" (äta mindre godis osv)

Det är dem målen jag har som prio ett just nu, och det som jag verkligen vill klara av för att ja det är det jag vill typ. Dålig förklaring till varför jag har dem men körkort är alltid nice, och att ha mins E i alla ämnen kan vara svårt men man blir ju stolt över sig själv när man är godkänd i allt (Iallafall jag).
Vid 7.45 så ska jag gå och möta Emmie vid busshållsplatsen. Men nu blir det väll att kolla på något avsnitt av serien jag kollar på. Vi hörs senare. PUSS S. 

IM IN LOVE

Godkväll eller godnatt rättare sagt. Jag nämnde ju innan att vi skulle åka tillbaka in till Kalmar efter vi hade käkat lite och det blev en sväng in på EKO också.
Och det blev så att jag fick med mig lite saker hem, men jag behövde verkligen dessa sakerna och sen köpte jag ett köp bara för att det var hallon men det var det äckligaste jag smakat så slängde den. Det jag köpte iallafall var en mössa (IM IN LOVE), jag köpte även neutrogenas daily scrub från pink grapefruit "serien", så vi får hoppas på att den är bra. För min hy är verkligen kaos just nu pga vädret så måste hitta en produkt som "bekämpar" finnar och allt sådant men ändå återfuktar någorlunda bra samtidigt.

Vi hörs imorgon, nu ska jag ligga i sängen och prata med Carl en stund. Godnatt

Tisdag och slutar

Hejsan hoppsan igen, jag är typ slut på riktigt just nu. Och att jag slutade vid 20 i 5 gör ju inte saken bättre, och efter det blev det att åka hem käka pizza och nu ska vi in till Kalmar igen för rasmus ska köpa en tv tror jag att det var. Så ja vi får väll se om det bara blir han som shoppar eller om mitt shopping sinne börjar leka igen det märker vi hehe. 

 Och under dagen så fick jag ett samtal från Carl, och han sa att han, Vp och Micke hade tänkt att svänga förbi min skola en snabbis, så jag sprang ut och träffade dem en stund. Det är riktigt sjukt vad en träff med en person kan göra en sådan stor skilnad på bara några sekunder. 
Men vi hörs senare när jag kommer hem igen från stan.