bysophia

Wet Cement

Godmorgon godmorgon! Jag anlände nyss till skolan, och sitter på historia lektion och snackar om andra världskriget. Jag har nu påbörjat min livslånga medicinering, och natten var helt upp och ner. Min sömn va så konstig jag sov men jag var vaken på något sätt, fattar inte redigt hur det går ihop.

Men jag var iallafall hemma hos Bella idag på morgonen, och så hade vi lite mysigt och trevligt. Vi drack kaffe, snackade en massa och sminkade oss samtidigt. Det var trevligt och väldigt behövligt efter natten.

Under lunchen så sticker jag, Emmie, Bella och Stephanie ner till stan och kollar lite, sen ska vi även käka på Thai Silk. Så mysigt. hela dagen bestå av mys.

Imorgon så ska jag stor städa mitt rum, packa då jag åker till mamma på Fredag och jag ska även till tandläkaren... Hatar allt som har med läkare att göra. Så imorgon vet jag inte hur mycket jag kommer skriva men det märker vi då. 

Igår kväll så fick jag ett ryck att jag ville fixa mina naglar, så jag åkte upp till ÖB haha och köpte lösnaglar, och jag hittade även då ett nagellack som var så fint från wet n wild så jag var tvungen att köpa det, och det var faktiskt bättre och fina än vad jag trodde när jag såg det i butiken. 
Så här får ni bild på naglarna och lite från min morgon! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas