bysophia

25 januari 2016

Hejsan på er. Min dag har bestått utav skola och massa tid på sjukhuset då jag hade 2 läkarbesök efter varandra gällande samma sak typ. Men vi kom iallafall fram till att jag ska äta medicin i resten av mitt liv och varför tänker jag inte gå ur med, förutom till de närmaste. Men jag spenderade ca 2 timmar på sjukhuset bara för att läkarna va sena och hade massa annat för sig. 

Nog om de, blir deppig av sjukhus så nu snackar vi om något annat som gör mig glad istället och det är att idag så har Carl och jag 13 månader. Det är helt sjukt vad tiden har gått fort känns som att det var igår jag träffade han för första gången. Men det har iallafall varit 13 månader med massa lycka, och visserligen lite små tjafs men vem har ett felfritt förhållande. Men det har som sagt varit mycket mys och helt underbara månader. 

Pappa har tvingat med mig ut för att kolla om moppen fungerar som den ska bara för att det blivit plus grader och det inte är snö och så j*vla halt på vägarna. Men jag vill verkligen inte för det är sjukt kallt, tycker jag men i och försäg så tycker jag nästan alltid att det är kallt. Så det är vad som står på planerna just nu. Sen får jag se vad som händer. Blir väll att dricka te och ev börja små plugga på ett prov som väntar nästa vecka.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas