bysophia

Nutella

Godmorgon. Jag sitter nu utanför Maxi och väntar på att dem ska öppna så jag kan köpa nutte och sedan åka till bella för att ha lite mysig morgon igen haha, vi börjar inte förens 10 idag och då ska vi vara i simhallen👌 Men ja min buss till bella går 12 över 7 så det är lite brott men ändå inte jag borde hinna köpa nuttela och gå till busshållplatsen på 12 minuter. Vi hörs senare under dagen! PUSS S

Tandläkaren.

Hejsan, sitter nu hos tandläkaren och väntar på att få komma in så att undersökningen kan bli klar snabbt. HATAR tandläkaren hatar alla sorters läkar besök... Men som sagt hoppas det går fort. Sen så ska jag hem, städa det sista som jag inte hann igår, packa ner lite kläder osv som jag behöver ha med mig till mamma. Så ja det är allt jag har planerat sen ska jag självklart skypa med Bella det har blivit ett dagligt måste nu sedan 2 dagar tillbaka haha😂 Men vi hörs senare PUSS S

Nytt i garderoben

Godkväll mina kära och hatade människor. Som jag nämnde innan så var vi ju på stan och jag köpte med mig en tröja och det är den jag ska visa er nu. Och jag kan bara säga att IM IN LOVE! Så skön och lätt känns som om man går utan tröja och vem vill inte ha den känslan istället för att ha en tröja som är "tung" och som känns så man går och tänker på det hela degen?

Men jag och pappa drog till city gross för att handla in veckans mat typ, och då fick jag med mig lite saker där ifrån och vi var även inne på Netto och jag hittade så söta saker till mitt sminkbord och lite till min byrå, visst det kommer från Netto men jag skiter i vart det kommer ifrån bara jag tycker det är fint så köper jag det liksom. Så tänker slänga upp bilder på det också, och så hörs i imorgon era små pinglor! 
PUSS S!

Jag bara leker

Jag har nu en lektion jag inte vet vad den heter och jag kommer somna... så jag sitter bara och leker med mitt hår typ, men det blev fint iallafall som tur är för jag fick ont i mina armar haha vadå klen?😅 Som jag nämnde innan som var vi nere på stan och käkade, och vi hann även med en liten shopping runda på bikbok, där jag fick med mig en tröja hem för 49:- snacka vilket bra kap! Så bilder kommer ikväll då jag skriver från mobilen nu och det bara går att lägga upp en bild tyvärr i appen... Det suger så sjukt mycket, annars är jag nöjd med appen. Men som sagt bilder rån dagen och på tröjan kommer upp ikväll! Ha det bra sålänge så hörs vi senare! PUSS S

Wet Cement

Godmorgon godmorgon! Jag anlände nyss till skolan, och sitter på historia lektion och snackar om andra världskriget. Jag har nu påbörjat min livslånga medicinering, och natten var helt upp och ner. Min sömn va så konstig jag sov men jag var vaken på något sätt, fattar inte redigt hur det går ihop.

Men jag var iallafall hemma hos Bella idag på morgonen, och så hade vi lite mysigt och trevligt. Vi drack kaffe, snackade en massa och sminkade oss samtidigt. Det var trevligt och väldigt behövligt efter natten.

Under lunchen så sticker jag, Emmie, Bella och Stephanie ner till stan och kollar lite, sen ska vi även käka på Thai Silk. Så mysigt. hela dagen bestå av mys.

Imorgon så ska jag stor städa mitt rum, packa då jag åker till mamma på Fredag och jag ska även till tandläkaren... Hatar allt som har med läkare att göra. Så imorgon vet jag inte hur mycket jag kommer skriva men det märker vi då. 

Igår kväll så fick jag ett ryck att jag ville fixa mina naglar, så jag åkte upp till ÖB haha och köpte lösnaglar, och jag hittade även då ett nagellack som var så fint från wet n wild så jag var tvungen att köpa det, och det var faktiskt bättre och fina än vad jag trodde när jag såg det i butiken. 
Så här får ni bild på naglarna och lite från min morgon! 

25 januari 2016

Hejsan på er. Min dag har bestått utav skola och massa tid på sjukhuset då jag hade 2 läkarbesök efter varandra gällande samma sak typ. Men vi kom iallafall fram till att jag ska äta medicin i resten av mitt liv och varför tänker jag inte gå ur med, förutom till de närmaste. Men jag spenderade ca 2 timmar på sjukhuset bara för att läkarna va sena och hade massa annat för sig. 

Nog om de, blir deppig av sjukhus så nu snackar vi om något annat som gör mig glad istället och det är att idag så har Carl och jag 13 månader. Det är helt sjukt vad tiden har gått fort känns som att det var igår jag träffade han för första gången. Men det har iallafall varit 13 månader med massa lycka, och visserligen lite små tjafs men vem har ett felfritt förhållande. Men det har som sagt varit mycket mys och helt underbara månader. 

Pappa har tvingat med mig ut för att kolla om moppen fungerar som den ska bara för att det blivit plus grader och det inte är snö och så j*vla halt på vägarna. Men jag vill verkligen inte för det är sjukt kallt, tycker jag men i och försäg så tycker jag nästan alltid att det är kallt. Så det är vad som står på planerna just nu. Sen får jag se vad som händer. Blir väll att dricka te och ev börja små plugga på ett prov som väntar nästa vecka.