bysophia

Bomber love

Hej på er sötisar. Min kärlek till bomber jackor? Kan vi ha en tyst minut för hur snygga dem är? Om jag fick bestämma skulle jag helst äga en i varje färg. Dem är så stilrena men dem får en outfit att se helt annorlunda ut pga att jackan är så otroligt snygg!

Så det blir förhoppningsvis mitt nästa inköp. Men jag kan tyvärr inte bestämma mig för vilken jag ska ha då det verkligen finns 1000 stycken att välja mellan. Men jag har hittat 3 olika som jag verkligen har fastnat för. Så om ni har lust så kan ni ju ta och hjälpa mig med vilken jag ska ha hehe.
PUSS S

  

1. (HÄR) 2. (HÄR) 3. (HÄR) 

Anatomi och arbetsintervju

Godmorgon på er. Sitter utanför klassrummet och väntar på att lektionen ska börja. Tagga anatomiprov. Någon som vill byta med mig? Men man får hoppas på att det går bra! Jag slutar runt 15.00 och då ska jag på arbetsintervju och vi får hoppas att den går bra för är i behov av pengar så haha. Men vem är inte det lixom? Ne nu ska jag göra mig redo för provet. Så nu kör vi! PUSS S

Valentines day

Godkväll på er. Min helg har varit full späckad så har ej skrivit något pga det. Men idag är det alla hjärtans dag, och det var en helt super morgon. Jag fick vakna upp bredvid Carl och efter vi hade käkat frukost så red jag på Elina en snabbis. Så mysigt, har inte ridit på jätte länge känns det som. 

Vi hade tyvärr lite problem med att kunna fixa fram några alla hjärtans dag presenter men det skiter jag i för jag fick spendera dagen med den jag älskar och jag kan inte biära mer än det. Hehe visst jag hade redan slängt ihop en burk med 50 lappar med minnen, saker varför jag älskar honom och lite sådana saker. För jag hade lite panik för att inte ge honom något så kände att jag måste ge han något mer än bara min närhet så det blev det. Vad han tyckte om det vet jag inte än, tror inte han har läst någon lapp än.

Nu ska jag gå ner, fixa mig en kopp te, popcorn och sedan kolla på Greys anatomi hehe STANDARD.
PUSS S

Dagens plan

Hejsan, jag sitter nu med Bella i en trappa och försöker fördröja tiden så att lektionen kan börja. Och efter skolan så ska jag hem och packa lite sen så åker jag till Vetlanda igen över helgen, och i år så kan jag och Carl fira alla hjärtans dag då det faktiskt är istället för en helg innan som vi gjorde sist haha. Men ja som sagt så åker vi till Vetlanda och ikväll blir det väll att fika hos farmor och farfar sedan så kommer mamma och hämtar oss. Så ska vi sova där och imorgon så ska vi fira farfar då han fyller 78 tror jag, är inte så bra på att hålla koll på alla åldrar hehe. 

Så det är lite som min helg ser ut vad jag vet nu iallafall. Det ska bli så skönt att inte sova ensam för det har verkligen varit jobbigt att somna denna veckan då jag har fått ta mitt ena täcke och göra så jag kan lossas att Carl ligger bredvid mig haha. Töntigt kanske det är men det har hjälp så vad jag man inte för att kunna somna? 

Ne nu ska jag kolla på ett avsnitt av Greys anatomy. Har verkligen blivit fast i den. Är snart inne på säsong 3 på 1 vecka. Det är det ända jag har gjort om kvällarna känns det som.
PUSS S

Buss och sjukhus

Det finns 2 saker som jag verkligen inte gillar och det är sjukhus och att åka buss. Jo men gissa vad jag gör nu då? Jag åker buss för ska till sjukhuset. Får hoppas att det går fort på sjukhuset så man kommer iväg någongång. För idag ska jag köra ca 30 mil bara för att åka upp på ett möta med en nära släkting. Vad gör man inte gör dem man älskar? Ja nu sitter jag som sagt på bussen och är halvägs över bron. Vi kan höras senare under dagen! PUSS S!