bysophia

I min pojkväns säng

Hej på er sötisar, jag ligger nu i min pojkväns säng och kollar lite på youtube medans Carl sitter vid sin datot och pratar med en kompis. Man kan ju inte förbjuda dem att snacka med sina kompisar när man är med dem finns ju ingen anledning till det tycker jag, jag får ju prata med mina då är det självklart att han också ska det.

Men ja denna veckan har varit väldigt mycket skolsaker i min vardagsplanering, och jag har lagt mycket tid på det så det är en väldigt stor anledning till att jag ej har skrivit något. Men jag ska försöka bättra mig. Och denna veckan så är det ju sportlov också så då har man ingen skola att lägga energin på så då kan man lägga den på annat. 

Men jag ska iallafall spendera mitt lov hemma hos Carl, jag trivs så sjukt bra hemma hos honom. Känns som om jag bott här hela mitt liv ungefär. Så det är ju en väldigt bra sak i ett förhållande att man trivs hemma hos den andra.
Men ja nu så ska jag fortsätta kolla lite, och ev hoppar jag in på dreamfilm för att kolla på Greys anatomy hehe förvånat? Nej inte direkt^^

PUSS S!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas