bysophia

Har världens finaste syster

Godkväll eller ja rättare sagt godnatt mina vänner. Idag fick jag ett efterlängtat packet. Min födelsedagspressent som jag skulle få av min älskade syster. Men det hade blivit massa leverans fel och massa så hon fick den i lördags tror jag, och hon la den på posten igår och jag fick den i min brevlåda idag. Jag har inga ord för hur jävla underbar hon är. Sen så fick jag 2 saker som inte va för något speciell, men jag fick det ändå. Hon är söt hon min stora syster. 
Och inte nog med det så när jag var hos mamma i helgen så fick jag min julklapp som oxå varit försenad... Men jag blev verkligen så glad. Dock får man några tankar om att man tror att ens mamma vill att man ska använda mer smink då jag redan har 100 borstar men använder hälften av dem haha, så får jag fler. Men jag ska ej klaga för dem är verkligen så sköna och mjuka! Och ett plus är att dem är så sjukt snygga!

Jag ligger iallafall i sängen nu och skriver lite med Carl, och ska väll snart sova tror jag, vet inte redigt funderar på att kolla på ett avsnitt av Greys anatomy hehe. Men vi hörs imorgon igen. 
PUSS S!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas