bysophia

29 februari

Jag överlevde dagen. Var inte orolig för att dö direkt men jag var så jävla trött så kändes som om jag skulle falla ihop typ. Men iallafall, veckan innan lovet så hade ju jag et prov i anatomi och jag fick resultatet på det idag. Och jag är så sjukt stolt över mig själv att jag fick så pass bra som jag fick. Jag låg mellan D och C. Vi ska även ha ett prov till i anatomi innan påsklovet tror jag att det var, så min lärare hade sagt det om jag gör lika bra på nästa prov så kan jag få ett C i anatomi delen i kursen. I`M SO HAPPY. Jag tror inte ni kan förstå hur glad jag är över detta resultat. Men nog om det nu.

Min eftermiddag kommer se ut såhär. När pappa kommer hem så ska han och jag ut i garaget och fixa min bagagelucka på bilen då jag har ett hål i den (Det är dock inte jag som orsakat skadan) och sedan efter det så blir det käk hoppas jag. Sen efter det så tror jag att vi skulle köra en sväng om inte så blir det bara att ta det riktigt lugnt.
PUSS S!


Old but gold. 

HAIRCUT?

Godmorgon för er som vaknade nu och hej på er som varit vakna ett tag. Skolan har nu börjat igen efter 1 veckas lov som var sjukt behövligt då man verkligen var trött på skolan. Och nu så är det bara ca 4 veckor kvar tills det blir påsklov, vet att man nyss haft lov men det ska verkligen bli underbart att ha lov snart igen. När det lovet inträffar så kommer det bli en mysig början då det är Elmia och lite sådant mysigt. Men mer om det kommer längre fram då det närmar sig.

Jag sitter iallafall i skolan, och kom på att jag ska klippa mig någon dag i veckan men vet hur. Jag funderar på att klippa nästan likadant som jag gjorde sist, det var riktigt skönt att ha kort men friskt hår. Allt det slitna var borta och håret var så lent och mjukt. Har ni några förslag på hur man kan klippa sig så får ni gärna kommentera dem för jag har ingen aning. Och sen så funderar jag på att slänga i en färg i håret och då kommer det problemet om man ska göra det ljusare eller mörkare. Så det får ni också jätte gärna skriva vad ni tycker!
PUSS S!

I min pojkväns säng

Hej på er sötisar, jag ligger nu i min pojkväns säng och kollar lite på youtube medans Carl sitter vid sin datot och pratar med en kompis. Man kan ju inte förbjuda dem att snacka med sina kompisar när man är med dem finns ju ingen anledning till det tycker jag, jag får ju prata med mina då är det självklart att han också ska det.

Men ja denna veckan har varit väldigt mycket skolsaker i min vardagsplanering, och jag har lagt mycket tid på det så det är en väldigt stor anledning till att jag ej har skrivit något. Men jag ska försöka bättra mig. Och denna veckan så är det ju sportlov också så då har man ingen skola att lägga energin på så då kan man lägga den på annat. 

Men jag ska iallafall spendera mitt lov hemma hos Carl, jag trivs så sjukt bra hemma hos honom. Känns som om jag bott här hela mitt liv ungefär. Så det är ju en väldigt bra sak i ett förhållande att man trivs hemma hos den andra.
Men ja nu så ska jag fortsätta kolla lite, och ev hoppar jag in på dreamfilm för att kolla på Greys anatomy hehe förvånat? Nej inte direkt^^

PUSS S!

Har världens finaste syster

Godkväll eller ja rättare sagt godnatt mina vänner. Idag fick jag ett efterlängtat packet. Min födelsedagspressent som jag skulle få av min älskade syster. Men det hade blivit massa leverans fel och massa så hon fick den i lördags tror jag, och hon la den på posten igår och jag fick den i min brevlåda idag. Jag har inga ord för hur jävla underbar hon är. Sen så fick jag 2 saker som inte va för något speciell, men jag fick det ändå. Hon är söt hon min stora syster. 
Och inte nog med det så när jag var hos mamma i helgen så fick jag min julklapp som oxå varit försenad... Men jag blev verkligen så glad. Dock får man några tankar om att man tror att ens mamma vill att man ska använda mer smink då jag redan har 100 borstar men använder hälften av dem haha, så får jag fler. Men jag ska ej klaga för dem är verkligen så sköna och mjuka! Och ett plus är att dem är så sjukt snygga!

Jag ligger iallafall i sängen nu och skriver lite med Carl, och ska väll snart sova tror jag, vet inte redigt funderar på att kolla på ett avsnitt av Greys anatomy hehe. Men vi hörs imorgon igen. 
PUSS S!