bysophia

Har inte gjort ett skit

Idag kan jag säga att jag har varit så sjukt seg... har inte gjort ett skit, det ända jag har gjort är att kolla på serie och nu under kvällen tagit 10 minuter för att plocka lite i mitt rum. Det har verkligen inte funnits något att göra idag, jag har haft så otroligt tråkigt. 
Packa kan man ju inte heller göra då jag redan har packat allt som kan packas som jag ej sak använda tills flytten har blivit av, så allt som är kvar nu är möblerna, sminket och kläderna jag sak använda under tiden. Jag kan ju inte gå naken överallt.

Men igår så firade jag mig med halva släkten ungefär, och det började med att tårtan jag bakat hade fryst så vi fick använda en kniv för att kunna dela den. Sen så kom det fram att pappa har slarvat bort min pressent så den ligger någonstans i huset... Men det slutar inte där, för min "halv moster" har antingen glömt paketet i butiken eller så har hon tappat bort de. Så var det med hälften av mina paket igår... dem hade försvunnit haha.
Men jag fick et så fint bord, med vita metallben och sen en marmorskiva. Så fint. Sen så fick man pengar och ett väldigt fint besök som gjorde mig väldigt glad. 

Skola imorgon och då blir det att ställa klockan på 06.00 för att jag inte kommer till skolan om jag inte åker med pappa in på morgonen... Som tur är så ska jag till Bella på morgonen så jag slipper vara i skolan tills kl 10 helt ensam. Mer än detta har jag tyvärr inte. Hoppas det dög iallafall så hörs vi imorgon antar jag.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas