bysophia

Fredag :)

Hej. Jag har inte haft en så rolig dag direkt, jag har varit i skolan och sen så har jag handlat och lite. Det ända "roliga" jag har gjort idag är att baka min cheescake jag ska ha imorgon, då jag ska fira min födelsedag med halva familjen. Så får hoppas att det blir lika gott som jag hoppas, annars så är det så och man får käka kakor eller något istället haha.

Jag har också under kvällen kollat på Telia vilken mobil jag vill ha då jag måste byta operatör för att jag inte har någon teckning med Telenor som jag har nu hemma hos Carl. Så jag känner att det kan vara ganska skönt att kunna ringa och sms utan att vara beroende av någon annans telefon eller att man behöver gå ut för att kunna ringa. Vad jag har valt får ni inte se förens den 10/12 då jag fyller 18 och kan teckna ett abonnemang på mig själv. Jag hoppas att jag kommer bli nöjd med den iallafall.

Vad mer kan jag skriva? Imorgon ska jag ju fira med familjen men jag fyller inte förens om 1 vecka, men jag kände att det blir lite jobbigt att fira min födelsedag med familj och vänner på samma dag, så fick dela upp det. Och eftersom att jag ska ut på min 18 årsdag så blev det att jag valde att firar min födelsedag med mina vänner och Carl.

Nu har jag inte mer roligt att skriva om, utan vi får höras imorgon igen. Lollo och Timmy kommer en sväng imon också så det blir lite mysigt. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas