bysophia

5 december

Gokväll på er allihopa. Jag ligger just nu i sängen och har nyss kommit hem efter en sväng övningskörning. Det går så sjukt bra med min körning just nu om jag får säga det själv haha. Så hoppas jag har körkort inom kort. 

Tänkte iallafall gå igenom min dag lite snabbt och även visa lite saker som jag köpt.
Jag började med att åka in till Kalmar för att möta upp Bella vid Mcdonalds för att köpa "lyxfrulle" och sedan dra hem till henne för att göra sig redo för skolan. Fick även reda på att sista lektionen va inställd så var i skolan i 2 timmar, jag hade kunnat vara hemma istället. Hur som helst så drog jag, Emmie och Bella till stan för att jag skulle köpa lite pynt tills lördag och även lite saker jag sak använda under min utgång på lördagen. Sen så har jag bara varit hemma, så inget speciellt kul efter det. Men jag har iallafall haft en så mysig dag i stan med mina vänner! 

Här nedan kommer iallafall bild på det jag köpte idag, på mina 2 fina vänner och på solnedgången!

Har inte gjort ett skit

Idag kan jag säga att jag har varit så sjukt seg... har inte gjort ett skit, det ända jag har gjort är att kolla på serie och nu under kvällen tagit 10 minuter för att plocka lite i mitt rum. Det har verkligen inte funnits något att göra idag, jag har haft så otroligt tråkigt. 
Packa kan man ju inte heller göra då jag redan har packat allt som kan packas som jag ej sak använda tills flytten har blivit av, så allt som är kvar nu är möblerna, sminket och kläderna jag sak använda under tiden. Jag kan ju inte gå naken överallt.

Men igår så firade jag mig med halva släkten ungefär, och det började med att tårtan jag bakat hade fryst så vi fick använda en kniv för att kunna dela den. Sen så kom det fram att pappa har slarvat bort min pressent så den ligger någonstans i huset... Men det slutar inte där, för min "halv moster" har antingen glömt paketet i butiken eller så har hon tappat bort de. Så var det med hälften av mina paket igår... dem hade försvunnit haha.
Men jag fick et så fint bord, med vita metallben och sen en marmorskiva. Så fint. Sen så fick man pengar och ett väldigt fint besök som gjorde mig väldigt glad. 

Skola imorgon och då blir det att ställa klockan på 06.00 för att jag inte kommer till skolan om jag inte åker med pappa in på morgonen... Som tur är så ska jag till Bella på morgonen så jag slipper vara i skolan tills kl 10 helt ensam. Mer än detta har jag tyvärr inte. Hoppas det dög iallafall så hörs vi imorgon antar jag.

Fredag :)

Hej. Jag har inte haft en så rolig dag direkt, jag har varit i skolan och sen så har jag handlat och lite. Det ända "roliga" jag har gjort idag är att baka min cheescake jag ska ha imorgon, då jag ska fira min födelsedag med halva familjen. Så får hoppas att det blir lika gott som jag hoppas, annars så är det så och man får käka kakor eller något istället haha.

Jag har också under kvällen kollat på Telia vilken mobil jag vill ha då jag måste byta operatör för att jag inte har någon teckning med Telenor som jag har nu hemma hos Carl. Så jag känner att det kan vara ganska skönt att kunna ringa och sms utan att vara beroende av någon annans telefon eller att man behöver gå ut för att kunna ringa. Vad jag har valt får ni inte se förens den 10/12 då jag fyller 18 och kan teckna ett abonnemang på mig själv. Jag hoppas att jag kommer bli nöjd med den iallafall.

Vad mer kan jag skriva? Imorgon ska jag ju fira med familjen men jag fyller inte förens om 1 vecka, men jag kände att det blir lite jobbigt att fira min födelsedag med familj och vänner på samma dag, så fick dela upp det. Och eftersom att jag ska ut på min 18 årsdag så blev det att jag valde att firar min födelsedag med mina vänner och Carl.

Nu har jag inte mer roligt att skriva om, utan vi får höras imorgon igen. Lollo och Timmy kommer en sväng imon också så det blir lite mysigt. 

Nu kör vi, massa roliga saker

( Vi kör på en bild innan jag klippte bort mitt hår)

Hej. Nu var det extremt länge sedan jag skrev något. Men jag har verkligen inte haft något att skriva om, men nu de senaste veckorna som kommer så händer det väldigt mycket i mitt liv och då tänkte jag att det kan vara lite roligt att skriva om allt det! Bland annat så fyller jag år, jag ska tatuera mig och så ska jag flytta. Det är lite roliga saker som man faktiskt kan skriva om.

Att följa med under min flytt tänkte jag göra som en"serie" här så det är enkelt att följa och läsa om man känner för det.
Och jag har även lite olika "tags & listor" jag är sugen på att göra, så då kan man passa på att börja med en sådan för att få upp intresset och inspirationen lite så man håller i att skriva och vara uppdaterad minst 2 gånger om dagen.

Just nu har jag inget att skriva förutom detta så det kommer att komma ett inlägg ikväll. Har inte riktigt bestämt mig om vad det ska vara än men vi kör ändå. Det kanske slutar jätte bra eller så blir det skit dåligt. Inget man kan säga innan. 

Upp