bysophia

Godmorgon är fel ord

Godmorgon kanske är helt fel ord att använda sig av? Men jag har varit vaken i kanske 2 timmar nu och har bara ätit frukost hittills haha. Sen så har jag fortfarande min kopp med kaffe som jag sitter och små smuttar på. 
Jag hade ju inga planer för idag, men jag har nu kommit på två saker som jag ska försöka göra idag, och det ena är att faktiskt göra en ordentlig städning på mitt rum. Verkligen göra allt, torka av alla ytor, nya sängkläder, fixa mina kläder så dem ligger där dem ska. För allt är verkligen kaos just nu hehe inte är jag förvånad direkt. 

Så det är väll vad jag ska försöka ägna några timmar åt idag om man orkar, och sen den sista saken jag måste göra idag är att duscha men det gör jag inte förens ikväll. Då kan man faktiskt ta det lugnt och veta att man är fräsch imorgon när man ska göra naglarna och sedan äta/fika på stan med Bella. 

 

Nailinsperation

Gokväll gokväll på er allihopa, jag sitter i min säng och tjockar mig lite. Runt 6 tiden så åkte pappa och jag till Carl för att lämna lite saker där som dem skulle ha av oss. Och det var ju positivt för jag fick träffa min pojkvän ju. Men han gick inte redigt med på min plan om att springa iväg så jag inte kunde följa med hem igen... Men även jag fattar att det inte skulle funka riktigt haha.  Och på väg hem från dem hoppade jag in på Ica och köpte hallon soda och chips så det är det jag sitter och tjockar mig på just nu hehe. 

Jag nämnde ju innan att jag planerade att skriva lite om min vecka så det tänkte jag göra nu. 

Tisdag: inget vad jag vet just nu, kanske blir något spontant imorgon under dagen vem vet? 
Onsdag: Fixa mina naglar! Äntligen vad jag har längtat efter att lägga pengar på att få mina naglar fina. Och sen efter det blir det att käka/fika en snabbis med Bella och sen ska jag på ett möta på BUP. Efter det så väntar det ett telefonsamtal runt 19 tiden angående ett arbete eller vad man ska kalla det. 
Torsdag: Då blir det kalas för min lossas kusin, sen så blir det att packa lite saker inför helgen.
Fredag: Åka till Carl, fira honom med hans familj och släkt typ.
Lördag: ÄLSKLINGEN FYLLER 18!!!! Fira honom med våra vänner!
Söndag: Ev vakna upp bredvid Carl, annars vaknar jag upp i min egna säng på Öland tyvärr...

Det är typ så som min sista vecka av sommarlovet ser ut. Det är inte jätte ansträngande saker att göra direkt så varför ska man klaga? 

Angående mina naglar nu! 
Jag ska ha två fingrar med marmor och sen ska resten av fingrarna vara enfärgade. Vilken färg ska dem enfärgade naglarna vara i? Jag funderar på typ matt svarta eller typ någon ljus färg men vet inte riktigt vad tycker ni? 

Men nu så ska jag hitta en film att kolla på och så hörs vi imorgon istället! Godnatt sov gott med er!