bysophia

Vad ska man göra?

Hejsan på er. Klockan är nu nästan prick 10 och jag har duschat och käkat en misslyckad omelett som var väldigt god ändå haha. Jag sitter nu vid mitt smink bord och kollar in i spegeln jag har framför mig och funderar över mitt hår... Jag cill ha mitt "långa" hår tillbaka men det är så sjukt skönt med nyklippt och kort hårt. Sen så vill jag även göra något annat med mitt hår för nu har jag varit brunett i ca 3 årstid och  vill ha någon förändring på färgen. Men har ingen aning om hur jag vill göra tyvärr.

Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra med det, men ärligt så funderar jag på att försöka få fram min egna hårfärg då jag inte vet hur den ser ut längre pga alla gånger jag färgat och blekt och hållit på med mitt hår. Det kan vara lite kul att se hur mycket det har förändrats sedan jag började färga håret.  Men jag får se vad som händer jag gr inget nu innan hösten med mitt hår så får se vart det leder till. 
Men vad tycker ni om ni får komma med en åsikt gällande längden på håret iallafall för det är det jag kan erbjuda er bilder på? 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas