bysophia

New nails & new in

Hejsan hoppsan på er små gullisar, jag sa att jag skulle skriva när jag satt på bussen men har glömt mitt lösenord haha så kom inte in på telefonen. Så det blev tyvärr inte så mycket update idag. Men jag kan meddela att jag nu har nya fina naglar som jag är helt kär i. Bild har ni övers i inlägget!

Men efter jag gjorde mina naglar så träffade jag Bella en sväng så tog vi en frappino och delade på en blåbärs paj på espresso så det va lite mysigt även att vi blev fett stressade då vi var där vid halv 4 ungefär och jag skulle på möte vid 4. Haha det är så vi att göra det i sista stund.

Innan vi gick till espresso så hoppade jag in på Parelle en snabbis för att köpa et puder men fick med mig en foundation också. OPPPS inte mening men tänkte varför inte lixom? 

När jag kom hem så fick jag ett samtal av en person som jag hade bokat in ett telefonmöte med en och vi håller nu på att bestämma ett nytt telefonmöte då en annan person också ska vara med. Så det blir en liten rolig överraskning om det blir något av det vi pratar om. Men det avslöjar jag inte riktigt än haha. 

Det är ungefär allt jag har att skriva om just nu. Ni får gärna komma med förslag på saker man kan skriva om så man fyller ut bloggen lite med inlägg som inte bara handlar om min vardag. Och har inte några idéer på vad man kan hitta på att skriva om riktigt för vet inte vad ni vill läsa om. 

Så nu så ska jag ta tag i mitt rum och faktiskt försöka få det klart för imorgon så ska vi ha kalas här som jag nämnde i min veckoplanering. Ska försöka hinna lägga in 1 inlägg till innan det blir alldeles för sent! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas