bysophia

Hemskmorgon

Godmorgon på er som har haft e god morgon! Jag kan iallfall säga att det har inte jag haft. Knappt fått 10 minuter sömn i rad utan att vakna, jag har alltså varit mer vaken än sovandes inatt och jag vet ej varför... Men jag kan inte säga att jag känner mig såhär trött som man brukar göra när detta händer utan jag känner mig piss men lite morgon seg typ om ni fattar vad jag menar haha. 

Men som sagt jag vet ej varför eller vart det kom ifrån utan jag har bara inte kunnat sova. Har säkert sovit 2 timmar sammanlagt ungefär men det är ju alltid något så helt sovlös har jag inte varit. 

Kan dra lite morgon update medans jag ändå skriver. Klockan är snart 7 och vad jag gör vaken nu förutom anledningen ovan? Jo jag ska ju fixa mina naglar vid 10 så jag måste ta bussen som går vid 9 och jag är sämst på att hinna göra saker när jag har kort tid på mig så gick därför upp ca 2 timmar innan jag måste åka hemifrån för att sitta och sminka mig och kolla på Youtube samtidigt och sen äta frukost kanske 20 minuter innan jag ska åka. Ja men allt för att inte behöva stressa om man kan säga så. Nu har jag inget mer att informera er om för tillfället lägger nog in ett snabbt inlägg när jag sitter på bussen.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas