bysophia

3 favoriter från youtube

Godkväll på er finisar. Jag tänkte nu dela med mig av 3 youtubers som jag ÄLSKAR att kolla på! Tittar på nästan allt dem lägger upp och dessutom kan vi prata om hur snygga dem är eller? Och min allra största favorit är Danielle Mansutti!

Danielle Mansutti är en 21 årig tjej som föddes i England men idag bor i Australien. Hon skriver själv att hon gör sina videos i sitt lilla sov rum och jag klagar inte dem är lika bra för det. Hennes fokus ligger på livsstil, skönhet, resor och mode. Och jag kan inget annat än att älska allt hon lägger upp!

En annan jag också kollar på väldigt ofta är ingen mindre än Therese Lindgren. Tror nästan alla vet vem hon är iallafall om men lever i Sverige!
Men hon är iallfall 28 år och bor i Stockholm. Hon riktar sina videos mot skönhet och hälsa om man kan säga så? Man får verkligen följa med i hennes liv och hon är verkligen öppen för alla sina följare! Och jag tror att det är en stor anledning till att så många tycker om henne, för man lär känna henne på ett sätt som är svårt att förklara, iallafall för min del!

Och den sista är Lauren Curtislikadant hon som dem ovan riktar sig mot smink och skönhet i allmänhet. Vet dock inget om henne så som jag vet om dem andra två mer än att hon som Danielle bor i Australien. Men hon är också sjukt grym på det här med smink! 

Det var allt jag hade för ikväll, nu ska jag snart göra mig klar för att lägga mig i sängen och sedan blir det väll at kolla någon film eller något åt det hållet haha! Men godnatt vi hörs!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas