bysophia

25 augusti

Hejsan på er. Hoppas det är bra med alla, med mig är det toppen. Jag sitter i min på en handduk för jag har nyss smörjt in mig med BUS. Så får vi se hur resultatet blir om ca 1 timme då jag ska hoppa in i duschen och skölja av det, om jag inte bestämmer mig för att ha det på lite kortare stund än vad man sak. 
Jag har inte direkt något super kul att skriva om men jag ska säga att går så kom Carl och hämtade mig (han har fått körkort!!) och så drog vi till Rockneby för att träffa alla typ. Och sen så spenderade jag natten där sådär en vanlig onsdag typ. Ne men det var mysigt, och så körde han mig till stan idag på morgon så jag kom till skolan. 

Efter jag har duschat så ska jag ta och plocka lite i mitt rum eller om jag gör det nu innan det får jag se haha. Men en sak ska jag göra ikväll och det är att kolla igenom alla teoriprov jag gjort och skriva upp vad det är jag måste träna på så jag blir klar med fas A någon gång. det är inte speciellt långt kvar nu tills det är min tur att ha körkort. Förhoppningsvis så får jag det ganska snart efter jag fyllt 18! 

Nu så ska jag kolla lite på Youtube och vänta på att tiden ska gå så jag kan ta av mig BUSEN och se hur resultatet blir. Puss vi hörs sen!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas