bysophia

3 favoriter från youtube

Godkväll på er finisar. Jag tänkte nu dela med mig av 3 youtubers som jag ÄLSKAR att kolla på! Tittar på nästan allt dem lägger upp och dessutom kan vi prata om hur snygga dem är eller? Och min allra största favorit är Danielle Mansutti!

Danielle Mansutti är en 21 årig tjej som föddes i England men idag bor i Australien. Hon skriver själv att hon gör sina videos i sitt lilla sov rum och jag klagar inte dem är lika bra för det. Hennes fokus ligger på livsstil, skönhet, resor och mode. Och jag kan inget annat än att älska allt hon lägger upp!

En annan jag också kollar på väldigt ofta är ingen mindre än Therese Lindgren. Tror nästan alla vet vem hon är iallafall om men lever i Sverige!
Men hon är iallfall 28 år och bor i Stockholm. Hon riktar sina videos mot skönhet och hälsa om man kan säga så? Man får verkligen följa med i hennes liv och hon är verkligen öppen för alla sina följare! Och jag tror att det är en stor anledning till att så många tycker om henne, för man lär känna henne på ett sätt som är svårt att förklara, iallafall för min del!

Och den sista är Lauren Curtislikadant hon som dem ovan riktar sig mot smink och skönhet i allmänhet. Vet dock inget om henne så som jag vet om dem andra två mer än att hon som Danielle bor i Australien. Men hon är också sjukt grym på det här med smink! 

Det var allt jag hade för ikväll, nu ska jag snart göra mig klar för att lägga mig i sängen och sedan blir det väll at kolla någon film eller något åt det hållet haha! Men godnatt vi hörs!

25 augusti

Hejsan på er. Hoppas det är bra med alla, med mig är det toppen. Jag sitter i min på en handduk för jag har nyss smörjt in mig med BUS. Så får vi se hur resultatet blir om ca 1 timme då jag ska hoppa in i duschen och skölja av det, om jag inte bestämmer mig för att ha det på lite kortare stund än vad man sak. 
Jag har inte direkt något super kul att skriva om men jag ska säga att går så kom Carl och hämtade mig (han har fått körkort!!) och så drog vi till Rockneby för att träffa alla typ. Och sen så spenderade jag natten där sådär en vanlig onsdag typ. Ne men det var mysigt, och så körde han mig till stan idag på morgon så jag kom till skolan. 

Efter jag har duschat så ska jag ta och plocka lite i mitt rum eller om jag gör det nu innan det får jag se haha. Men en sak ska jag göra ikväll och det är att kolla igenom alla teoriprov jag gjort och skriva upp vad det är jag måste träna på så jag blir klar med fas A någon gång. det är inte speciellt långt kvar nu tills det är min tur att ha körkort. Förhoppningsvis så får jag det ganska snart efter jag fyllt 18! 

Nu så ska jag kolla lite på Youtube och vänta på att tiden ska gå så jag kan ta av mig BUSEN och se hur resultatet blir. Puss vi hörs sen!

 

New nails & new in

Hejsan hoppsan på er små gullisar, jag sa att jag skulle skriva när jag satt på bussen men har glömt mitt lösenord haha så kom inte in på telefonen. Så det blev tyvärr inte så mycket update idag. Men jag kan meddela att jag nu har nya fina naglar som jag är helt kär i. Bild har ni övers i inlägget!

Men efter jag gjorde mina naglar så träffade jag Bella en sväng så tog vi en frappino och delade på en blåbärs paj på espresso så det va lite mysigt även att vi blev fett stressade då vi var där vid halv 4 ungefär och jag skulle på möte vid 4. Haha det är så vi att göra det i sista stund.

Innan vi gick till espresso så hoppade jag in på Parelle en snabbis för att köpa et puder men fick med mig en foundation också. OPPPS inte mening men tänkte varför inte lixom? 

När jag kom hem så fick jag ett samtal av en person som jag hade bokat in ett telefonmöte med en och vi håller nu på att bestämma ett nytt telefonmöte då en annan person också ska vara med. Så det blir en liten rolig överraskning om det blir något av det vi pratar om. Men det avslöjar jag inte riktigt än haha. 

Det är ungefär allt jag har att skriva om just nu. Ni får gärna komma med förslag på saker man kan skriva om så man fyller ut bloggen lite med inlägg som inte bara handlar om min vardag. Och har inte några idéer på vad man kan hitta på att skriva om riktigt för vet inte vad ni vill läsa om. 

Så nu så ska jag ta tag i mitt rum och faktiskt försöka få det klart för imorgon så ska vi ha kalas här som jag nämnde i min veckoplanering. Ska försöka hinna lägga in 1 inlägg till innan det blir alldeles för sent! 

Hemskmorgon

Godmorgon på er som har haft e god morgon! Jag kan iallfall säga att det har inte jag haft. Knappt fått 10 minuter sömn i rad utan att vakna, jag har alltså varit mer vaken än sovandes inatt och jag vet ej varför... Men jag kan inte säga att jag känner mig såhär trött som man brukar göra när detta händer utan jag känner mig piss men lite morgon seg typ om ni fattar vad jag menar haha. 

Men som sagt jag vet ej varför eller vart det kom ifrån utan jag har bara inte kunnat sova. Har säkert sovit 2 timmar sammanlagt ungefär men det är ju alltid något så helt sovlös har jag inte varit. 

Kan dra lite morgon update medans jag ändå skriver. Klockan är snart 7 och vad jag gör vaken nu förutom anledningen ovan? Jo jag ska ju fixa mina naglar vid 10 så jag måste ta bussen som går vid 9 och jag är sämst på att hinna göra saker när jag har kort tid på mig så gick därför upp ca 2 timmar innan jag måste åka hemifrån för att sitta och sminka mig och kolla på Youtube samtidigt och sen äta frukost kanske 20 minuter innan jag ska åka. Ja men allt för att inte behöva stressa om man kan säga så. Nu har jag inget mer att informera er om för tillfället lägger nog in ett snabbt inlägg när jag sitter på bussen.

 

Vad ska man göra?

Hejsan på er. Klockan är nu nästan prick 10 och jag har duschat och käkat en misslyckad omelett som var väldigt god ändå haha. Jag sitter nu vid mitt smink bord och kollar in i spegeln jag har framför mig och funderar över mitt hår... Jag cill ha mitt "långa" hår tillbaka men det är så sjukt skönt med nyklippt och kort hårt. Sen så vill jag även göra något annat med mitt hår för nu har jag varit brunett i ca 3 årstid och  vill ha någon förändring på färgen. Men har ingen aning om hur jag vill göra tyvärr.

Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra med det, men ärligt så funderar jag på att försöka få fram min egna hårfärg då jag inte vet hur den ser ut längre pga alla gånger jag färgat och blekt och hållit på med mitt hår. Det kan vara lite kul att se hur mycket det har förändrats sedan jag började färga håret.  Men jag får se vad som händer jag gr inget nu innan hösten med mitt hår så får se vart det leder till. 
Men vad tycker ni om ni får komma med en åsikt gällande längden på håret iallafall för det är det jag kan erbjuda er bilder på?