bysophia

Äntligen fredag

Godmorgon sötisar, hur mår ni idag? Jag mår faktiskt sjukt bra. Det är fredag och jag ska spendera helgen med Carl och så blir det lite kalas och lite drickande för att Madde (min lossas mamma) fyller år imorgon. Så det är klart man sak fira det. 

Men jag sitter i skolan och väntar på att alla mina babes ska komma så jag slipper vara ensam haha^^ Ne men det börjar bli en vana nu att jag sitter i skolan ca 1 timme innan jag börjar. Som jag har nämnt så har jag ju nu fått glasögon men även linser, har haft linserna på mig varje dag sedan jag fick dom men igår så bad Emmie mig att ha dem hela dagen, så jag satte inte ens i dem. Utan jag ska faktiskt försöka att klara av att gå med glasögonen en hel dag, eller ja iallafall när jag behöver dem. Jag känner mig inte ful i dem men det känns bara så otroligt konstigt. 

Jag har ju dock haft glasögon sedan jag gick i 4an men har använt dem max 3 gånger under den tiden. För jag ville verkligen inte ha dem då jag kände mig ful och det va inte den jag var. Jag var den "coola" som bråkade med lärarna, och gjorde bus på rektorn typ haha. Det är inte många som vet det^^ men nu gör ni det. 
Inget jag håller på med idag.

Men nu ska jag lämna mina saker i skåpet och sedan gå och möta Bella snart när hon kommer med bussen. Men vi hörs PUSS!

 

Uppe med tuppen men börjar kl 12.30

Godkvällsan, vet dock inte om det finns något som heter så, men det lät gulligt så vi kör på det.
Imorgon så börjar inte jag skolan förens vid 12.30 men jag ska upp vid kl 6 typ för att åka till Bella för att sedan åka till gymet och träna och sen basta och bara chilla. Vi känner att det kan vara skönt att bar chilla av sig en stund. 

Men jag ligger iallafall i sängen just nu och ska sova snart tror jag, så vi hörs imorgon. 
Godnatt. PUSS S!

Min kropp värker

Godmorgon på er. Jag kan börja med att säga att denna dagen kommer vara lååång. Jag ska gå i skolan till 16 istället för 16.40 så det är ju gutt, så när jag har slutat så ska jag till optikern och ha lincträning och sen plocka ut mina glasögon också. 
Jag tränade igår och jag min kropp värker idag. Jag var där med Bella och vi körde lite rumpa, mage, ben och jag körde lite rygg också så det var hel blandning. Men det var iallfall kul. 

Jag börjar vid 10.10 men jag är i skolan nu för att jag kommer inte till skolan annars då Madde ville sova idag. Men ja vad ska man göra åt saken?  Finns ju inte så mycket jag kan ju inte tvinga henne direkt att köra mig till bussen. 

Det finns inte så mycket att skriva om just nu så vi får höras mer sen. PUSS S!

 

.Nästan en vanlig lördag.

Godmorgon säger vi väll, jag har varit vaken sedan kl 9 kanske men ändå, det finns säkert någon som nyss har vaknat när den läser detta. Det blev en ganska sen kväll igår jag var hemma runt kl 1 på natten men det var riktigt mysigt att bara chilla med mina brudar. Vi satt där i 5 timmar innan vi bestämde oss för att det fick vara nog, men det kändes inte som att det var så länge eftersom man alltid hade saker att snacka om! 

Men nog om det bilder kommer ikväll tror jag, ska försöka slänga ihop lite bilder tills dess. 
Som rubriken lyder så är et nästan en vanlig Lördag det ända som skiljer är att jag är inte med Carl och jag ska till Vetlanda över natten typ och sedan åka hem imorgon. Lite onödigt jag vet om det, men det än ända helgen vi kan åka upp till farmor och farfar innan pappa och Madde åker till Thailand. Och så är det bara skönt att vara hemma i min hem ort. Det lever massa idioter där ja, men det kommer alltid vara något speciellt med den staden asså. 
Men jag ska iallfall till farmor och farfar när jag kommer dit upp och sedan så kommer min älskade syster och hämtar mig för att sedan åka ut till henne och då grilla lite och ha mysigt. 

Jag kan även berätta för er att jag var på en arbetsintervju igår och jag ska nästa vecka skriva avtal. Är så lycklig för det verkar vara ett så otroligt kul arbete. Och nära vattnet och allt. Så NICE! Men jag kommer inte säga till alla vad det är för något för att jag känner att det är en sak som bara nära behöver veta om. Men jag ville bara berätta att jag fått ett sommarjobb nu så jag är lycklig. Det gjorde mig verkligen så glad.

Men jag ska nu ta tag och göra det sista på mitt rum, det är inte alls mycket kvar nu bara lägga ner rena kläder där dem ska vara, bädda och dammsuga sen är jag klar. 
Vi hörs sen PUSS S!

pluggdejtar

Sho katter. Jag sitter hemma hos Bella med Emmie och självklart Bella. Vi bestämde oss i typ onsdags att vi skulle ta och sätta oss och plugga och bara göra massa skolarbeten och bara mysa lite. Så det är vad som sker just nu. Vi sitter alla och skriver på uppgifter vi ej har gjort och lite sådant. 
Snart ska vi göra pizza MAGI, och efter det så ska vi ta oss var sitt glas vin typ och sätta oss ute i hennes jacuzzi och bara chilla och snacka massa skit^^ Haha nej, men det ska bli riktigt skönt att bara sätta sig i ett varmt bad men fina människor och bara kunna slappna av.
Men nu måste jag fortsätta att skriva på min uppgift innan jag tappar orken till det. Men jag lovar ni får se mer av kvällen senare! 
PUSS S!

Mina paket👌

Godmorgon på er. Jag sitter på bussen med Bella på väg in till skolan. Jag nämner igår att jag har köpt ett par träningsbyxor och lite! Så här kommer lite bilder på det.
Jag har inget att skriva nu faktiskt så vi hörs senare!
PUSS S!