bysophia

Söker motivation till...

Hejsan på er mina söta små människor. Jag sitter i min säng och försöker hitta motivation och inspiration till att städa och göra iordning mitt rum men jag kommer ingenstans direkt haha. Det är ju så himla tråkigt under tiden men när det väl är klart så storm trivs man i sitt rum.  Jag får försöka komma på ett sätt som får mig att ta tag i saken, för det behövs verkligen. Känns som om jag städar/plockar på mitt rum väldigt ofta nu för tiden, men jag är nog i en sådan period att jag vill ha städat men inte orkar ta tag i det ordentligt. Men jag får ta och hitta lite rolig musik och sätta igång på hög volym och sedan ta tag i allt, jag har öven köpt en lampskärm idag, för har bara haft själv foten innan så nu har jag en komplett bordslampa.

Det bäst idag var nog att jag hade 2 packet som väntade på mig när jag kom hem. Det är nämligen så att jag har ju börjat träna nu (haha gick mitt första pass idag på morgonen^^) och jag hade inga tränings byxor som jag kände jag trivdes. Så jag hittade ett par jag verkligen tyckte om så beställde dem. Dock så var det inte samma material som jag hade hoppats på, men dem får fungera ett tag iallafall. Man blir iallafall peppad av dem. Kommer bild på dem senare ikväll eller imorgon under dagen, för tänkte visa upp dem sakerna jag beställde och det jag köpte idag.
Men nu ska jag ta tag i städandet så vi får höras senare. PUSS S!

 

Time to get fit

Godkväll babes. Jag ligger/sitter nu i sängen och skypar lite med Bellis, det är väldigt trevligt faktiskt. Imorgon så ställer jag klockan på halv 6 typ, då jag måste fixa typ frukost jag kan ta med mig till skolan och äta när jag kommer dit. För jag och Bella ska nämligen träna imorgon. PREMIÄR passet för en ny del i min vardag. Ne men vi tog och bokade ett YOGA pass på morgonen för att komma igång lite och fylla kroppen med energi typ haha. 

Ne men allt började med att jag ville börja träna och Bella tränade på Malkars och det verkade som ett bra gym (dock så är det svindyrt) och så slipper Bella träna själv. Vad som fick mig att ta initiativet till att börja träna var att, jag har väldigt svaga/dåliga muskler och leder. Så främst så är det för att hjälpa dem att bli starkare, men självklart så är det ju gutt att man blir mer hälsosam samtidigt och man bygger även former.

Mer än så har jag inte att berätta utan jag skriver mer imorgon på morgonen. PUSS S!

 

Nya tag!

Hejsan, det var ett ganska bra tag sedan nu, men det får vi ändra på för nu tar vi nya tag.
Det har inte hänt något speciellt i mitt liv sedan vi hördes sist. Men idag satt jag i ett samtal i 43 minuter med en person från ett boende i Borgholm och vi kom fram till att jag ska upp dit den 22 april. Det är dock lite fel "inriktning" jag vill arbeta med men man får ge det en chans vem vet, jag kanske ångrar mig. 

Jag ska ta och göra en liten "lista" senare idag ed några få frågor. Men nu ha rjga inget mer att skriva då min lektion börjar så vi får ta och höras mer sen. 
PUSS S!