bysophia

.Nästan en vanlig lördag.

Godmorgon säger vi väll, jag har varit vaken sedan kl 9 kanske men ändå, det finns säkert någon som nyss har vaknat när den läser detta. Det blev en ganska sen kväll igår jag var hemma runt kl 1 på natten men det var riktigt mysigt att bara chilla med mina brudar. Vi satt där i 5 timmar innan vi bestämde oss för att det fick vara nog, men det kändes inte som att det var så länge eftersom man alltid hade saker att snacka om! 

Men nog om det bilder kommer ikväll tror jag, ska försöka slänga ihop lite bilder tills dess. 
Som rubriken lyder så är et nästan en vanlig Lördag det ända som skiljer är att jag är inte med Carl och jag ska till Vetlanda över natten typ och sedan åka hem imorgon. Lite onödigt jag vet om det, men det än ända helgen vi kan åka upp till farmor och farfar innan pappa och Madde åker till Thailand. Och så är det bara skönt att vara hemma i min hem ort. Det lever massa idioter där ja, men det kommer alltid vara något speciellt med den staden asså. 
Men jag ska iallfall till farmor och farfar när jag kommer dit upp och sedan så kommer min älskade syster och hämtar mig för att sedan åka ut till henne och då grilla lite och ha mysigt. 

Jag kan även berätta för er att jag var på en arbetsintervju igår och jag ska nästa vecka skriva avtal. Är så lycklig för det verkar vara ett så otroligt kul arbete. Och nära vattnet och allt. Så NICE! Men jag kommer inte säga till alla vad det är för något för att jag känner att det är en sak som bara nära behöver veta om. Men jag ville bara berätta att jag fått ett sommarjobb nu så jag är lycklig. Det gjorde mig verkligen så glad.

Men jag ska nu ta tag och göra det sista på mitt rum, det är inte alls mycket kvar nu bara lägga ner rena kläder där dem ska vara, bädda och dammsuga sen är jag klar. 
Vi hörs sen PUSS S!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas