bysophia

Min systerdotter vet inte vem jag är

För ca en timme sedan så pratade jag med min storasyster Ninni och hon var hos min andra syster som har 2 barn My som är äldst och Leia som då är minst av dem. Jag pratade med Ninni en stund men sen så kom My in i bilden så jag pratade med henne, och det sårar verkligen att jag träffar henne så sällan som jag gör. För hon är verkligen en riktigt speciell person. Visst hon är tjurig som ett svin typ men det är sådant man inte kan hjälpa just nu iallafall. Men hon känner iallafall igen mig och vet vem jag är. 

Men sen så har vi då Leia. Jag kanske har träffat henne max 10 gånger under hennes första år. Och det var så att My tog telefonen framför Leia för att jag ville prata lite med henne. Man såg i hennes blick att hon inte visste vem jag var. Och ärligt talat så höll jag på att bryta ihop. Det är en så sorgligt, att man kan se in i sin systerdotters ögon och verkligen se att hon inte vet vem jag är. Det är så sjukt... 
Jag har mått dåligt och viljat gråta för vissa saker, men just detta kändes som om mitt hjärta på riktigt sprack i 1000 bitar. Jag kände liksom hur tom jag blev på bara någon sekund. Och om det kommer vara så i all tid det kan jag inte svara på men det är sådant man märker i framtiden. men jag hoppas att det kommer bli bättre. För hon är trötts allt min systerdotter och jag ska finnas där för henne när hon blir äldre. 
Jag älskar både My och Leia av hela mitt hjärta. Och det är det som gör det så jobbigt.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas