bysophia

Äntligen fredag

Godmorgon sötisar, hur mår ni idag? Jag mår faktiskt sjukt bra. Det är fredag och jag ska spendera helgen med Carl och så blir det lite kalas och lite drickande för att Madde (min lossas mamma) fyller år imorgon. Så det är klart man sak fira det. 

Men jag sitter i skolan och väntar på att alla mina babes ska komma så jag slipper vara ensam haha^^ Ne men det börjar bli en vana nu att jag sitter i skolan ca 1 timme innan jag börjar. Som jag har nämnt så har jag ju nu fått glasögon men även linser, har haft linserna på mig varje dag sedan jag fick dom men igår så bad Emmie mig att ha dem hela dagen, så jag satte inte ens i dem. Utan jag ska faktiskt försöka att klara av att gå med glasögonen en hel dag, eller ja iallafall när jag behöver dem. Jag känner mig inte ful i dem men det känns bara så otroligt konstigt. 

Jag har ju dock haft glasögon sedan jag gick i 4an men har använt dem max 3 gånger under den tiden. För jag ville verkligen inte ha dem då jag kände mig ful och det va inte den jag var. Jag var den "coola" som bråkade med lärarna, och gjorde bus på rektorn typ haha. Det är inte många som vet det^^ men nu gör ni det. 
Inget jag håller på med idag.

Men nu ska jag lämna mina saker i skåpet och sedan gå och möta Bella snart när hon kommer med bussen. Men vi hörs PUSS!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas