bysophia

Godmorgon

Godmorgon, godmorgon det är torsdag idag och jag ska vara i skolan till typ 19.30 eller något. För det så att idag så är det "öppet hus" på skolan så jag och Lollo ställde upp för att hjälpa till på det. Lite kul och det är också bra träning inför att kunna prata inför nya människor som är mins vaghet. 

Men ja det är typ hur min dag ser ut haha, inte så intressant, men jag ska försöka ta lite bilder och sedan berätta för er hur det gick osv. 
Kan ni gissa vart jag sitter just nu? Hemma- nej, i skolan- JAA självklart gör jag det haha.

Jag kommer inte på något mer just nu att berätta men jag ska försöka skriva lite mer sen! PUSS PÅ ER!

Min systerdotter vet inte vem jag är

För ca en timme sedan så pratade jag med min storasyster Ninni och hon var hos min andra syster som har 2 barn My som är äldst och Leia som då är minst av dem. Jag pratade med Ninni en stund men sen så kom My in i bilden så jag pratade med henne, och det sårar verkligen att jag träffar henne så sällan som jag gör. För hon är verkligen en riktigt speciell person. Visst hon är tjurig som ett svin typ men det är sådant man inte kan hjälpa just nu iallafall. Men hon känner iallafall igen mig och vet vem jag är. 

Men sen så har vi då Leia. Jag kanske har träffat henne max 10 gånger under hennes första år. Och det var så att My tog telefonen framför Leia för att jag ville prata lite med henne. Man såg i hennes blick att hon inte visste vem jag var. Och ärligt talat så höll jag på att bryta ihop. Det är en så sorgligt, att man kan se in i sin systerdotters ögon och verkligen se att hon inte vet vem jag är. Det är så sjukt... 
Jag har mått dåligt och viljat gråta för vissa saker, men just detta kändes som om mitt hjärta på riktigt sprack i 1000 bitar. Jag kände liksom hur tom jag blev på bara någon sekund. Och om det kommer vara så i all tid det kan jag inte svara på men det är sådant man märker i framtiden. men jag hoppas att det kommer bli bättre. För hon är trötts allt min systerdotter och jag ska finnas där för henne när hon blir äldre. 
Jag älskar både My och Leia av hela mitt hjärta. Och det är det som gör det så jobbigt.

 

Vad hände egentligen?

Det va nyss sommarväder? Men vad hände, det va frost och is på bilen idag när jag åkte till skolan med pappa. Och det va knappt att man kan ha sin vårjacka på sig. Det är sjukt. Det är lixom slutet av april och bara 1 månad kvar tills sommaren är här på riktigt! Och på vissa ställen i landet så ligger det snö på backen. Helt galet. 

Men jag börjar första lektionen vid 10 över 8 och då har jag massage. Sedan så ska jag ha prov under dagen men oklart vilken lektion det ligger på haha snacka om att jag har bra koll på vad jag har och när!

Vi kan ta och höras av senare, ska möta Lollo nu så att ja det blir mys!  

Bobbi Brown

Jag sitter och dreglar och bara önskar att jag ska vinna på lotto idag. För det är nämligen så att minst 1 gång om dagen är jag inne på kicks hemsida och plågar mig själv lite. Jag bryr mig inte direkt om vilket märke jag har på mitt smink egentligen. Men jag är förälskad i Bobbi Brown. Och när man sitter där och kolla på allt man vill och klickar i det i korgen bara för att se vad det går på, så blir man verkligen ledsen. 
Jag har 1 produkt därifrån och det är hennes face mist.  Den är utan tvekan det bästa jag använt på mitt ansikte. 
Och sen utseendet på alla prudukter är så stilrena och enkla att dem blir så sjukt snygga! 

Så en vacker dag så kanske jag kan sitta i mitt rum och kolla på mitt sminkbord och alla Bobbi Brown produkter. Men det är bara en dröm just nu. 
Men allt jag vill ha kostar.... Är ni redo för summan? Det är jag aldrig, även att jag sätt den 100 gånger.

Det är sammanlagt 21 prudukter jag vill ha av det som finns på kicks hemsida sen finns det ju mer som ej finns där. Men det är några sminkborstar sen är resten sminkprudukter. Men ja summan nu då för dessa 21 prudukter slutar på 6585 kronor.... 

Det är sjukt som sagt att detta är bara min dröm. Och det får nog förbli min dröm ett ganska bra tag till iallafall! 

 

 

 

My face!

Goddagens. Det är lördag idag, och det betyder för min del att det blir kalas ikväll, ska bli riktigt kul att träffa alla, dricka något glas vin och bara ha trevligt. Så det bästa är ju att man får hoppa ner i sängen med sin pojk också.
Och på tal om honom så ska jag och Madde tror jag snart dra oss mot Kalmar för att hämta Carl vid hans skola, dem hade öppet hus idag så han hjälpte till med det. Det är vad jag ska göra nu den närmaste timmen, och när vi kommer hem blir det nog att sminka sig och fixa håret lite smått. Man kan tyvärr inte ha mjukiskläder på sig även om jag känner för det just nu haha^^

Men har inte så mycket mer nu så vi hörs. 

Wayne's börjar bli standard

Jag, Bella och Emmie va för en stund sedan ner på stan och tog en kaffe på wayne's. Det börjar bli standard så fort man är nere på stan med Bella nu för tiden haha. Men det är mysigt så varför ska man klaga. Sen så skulle Bella hem och Emmie på möte så fick gå tillbaka till skolan för att vänta på att pappa ska sluta så att han kan hämta mig och sedan plocka upp Carl för att dra sig hemåt. Jag har saknar min pojke så mycket! Men det var det jag ville berätta typ för har inget kul direkt att berätta så mest bara för uppdatering. Sköt om er så hörs vi🤘